Ето това е корицата на изданението, само с твърди корици засега, цената е 30 евро.

Модератор: Ka-tet of 19
Като гледам на корицата не пише "Книга първа" или нещо от сорта, което ме навежда на мисълта, че може би няма да бъде разделена. Но това може и да е някакъв предварителен вариант на обложката. Важното е, че скоро ще я имамеJ.S. написа:За разлика от повечето от последните книги на Плеяда, и корицата много ми харесва. Само не се разбира дали ще я разделят на томове.
Какво значи няма начинdeadface написа:Почти съм сигурен, че това не е финалната корица и затова не пише "Книга първа", защото няма начин да не я разделят на 2 тома.
Здравейте,
Книгата ще излезе в края на този месец, най-късно първата седмица на следващия.
Заради големия обем ще бъде в два тома. Очертават се между 600 и 700 стр. за всеки.
Цената ще съответства на този обем, все още не са готови всички параметри, за да я уточним.
Поздрави от Плеяда!
Още 10 дниПървата част на „Под купола” ще излезе на 25.10.2010 г. Цена 24 лв.
Очаквайте скоро и втората част.
ами писателката на Хари Смотан
20-30 лв. да бяха щях да ги прежаля,говорим за около 50 !!!belch huggins написа:Е що рИветИ ся!
Всеки от нас е давал някога двайсетачка за Негова книга пък била тя парцаливичка и издадена преди петнайсетина години.
Все пак това е "Под купола" /последният засега роман/ и е на български, нали?
Кой на мястото на "Плеяда" не би действал по подобен начин?
Много от вас хвалят изданията на "Бард" и си мисля, че съм от малкото на когото не харесват.
Айде да идва по-бързо 25.10 и послеееее втората част, пък ако има и трета, че съм загорял...