Излиза на 06.04!
Модератор: Ka-tet of 19
Ще поизчакаш и още как. Търпението е най-великото нещо проявявано от човека, и най-важното винаги се награждава по подобаващ начин. Помисли си само колко пъти ти се е случвало да се притискаш в долната част на тялото си и да пребледняваш докато чакаш някой от външната страна на тоалетната, но когато влезеш... Кажи ми, че търпението не се възнаграждава. Малко лудо сравнение, ма мисля, че добре се получи!BloodAti написа:Оо, тъкмо се канех да си взимам старото издание, но явно ще поизчакам седмица-две.
В сборника ,,Маймуната'' има разказ ,, Човекът който не се ръкуваше'' и става въпрос за същият клуб доколкото си спомням.Пп: моля ви, кажете ми в кои други творби Кинг засяга този мистериозен клуб(май и в Тъмната кула беше засегнат!?)?
Струва ми се че го няма на друго мястоПп:ако Кинг е писал в повече книги за галоша Ед, моля ви кажете ми кои са те
Същият е.zuki10 написа:В сборника ,,Маймуната'' има разказ ,, Човекът който не се ръкуваше'' и става въпрос за същият клуб доколкото си спомням.Пп: моля ви, кажете ми в кои други творби Кинг засяга този мистериозен клуб(май и в Тъмната кула беше засегнат!?)?