Коя книга на Кинг беше първата,която прочетохте?
Модератор: Ka-tet of 19
Коя книга на Кинг беше първата,която прочетохте?
Ами видях че няма такава тема,а ми е интересно как всеки е почнал и коя е първата книга на Стивън Кинг,коята е прочел..На мен например баща ми препоръча "Мъртвата зона" и аз така почнах...
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
-
- Follower of the Eld
- Регистриран: пет сеп 30, 2005 5:23 pm
Аз и друг път съм го споменавал първото попаднало ми нещо беше разказа "Аз съм вратата" в сп. ФЕП. Малко след това Плеяда започнаха да издават Кинг и първия издаден роман беше "Сейлъм'с Лот". Него прочетох и първи. После в Библиотеката намерих старите издания на "Живата факла" и "Мъртвата зона" и така...
- Gunslinger
- Ka-tet of 19
- Регистриран: съб авг 20, 2005 8:02 pm
- Контакти:
Започнах с "Куджо", ама не успях да я дочета... беше отдавна..
Иначе първата книга на Кинг, която прочетох от корица до корица беше "Томинокърс".
Иначе първата книга на Кинг, която прочетох от корица до корица беше "Томинокърс".
See a million faces - can you let it go?
Try to stop this bloody rain paintin' on the snow.
Blood, death - all around - livin' on the edge,
Look smashed flesh -
And bones prayin' for revenge
Try to stop this bloody rain paintin' on the snow.
Blood, death - all around - livin' on the edge,
Look smashed flesh -
And bones prayin' for revenge
Бях в шести клас когато прочетох първата си книга на Кинг - Гробище за домашни любимци. Бях при баба и дядо лятната ваканция, когато я четох. Помня почти всичко от книгата, без да съм я препрочитала. По нашата улица минаваха много тирове и коли защото в края имаше автомивка и много внимавахме да не играем на улицата. Не далече от къщата на баба и дядо започва една пътечка, която води към старо гробище. Наричат го Турското гробище макар да не е такова и разправяха какви ли не страхотии за него. По времето на прабаба ми се е активирало свлачище там и се отворили гробовете. Преместили го, но сега още си има дупки в земята и разпилени кости. Случваше се да ходим там с другите деца. Още не бях напреднала много с книгата, когато в съседна къща се нанесе ново семейство. Имаха две деца - мномиченце Елена и малкото и братче, което тепърва прохождаше. Естествено си го кръстих Гейдж. Като цяло ваканцията ми премина в опазване на момченцето, да не ходи по улицата и в дебнене на цялото семейство. Да не забравя да кажа, че имаха и 3 котки.
Та това е моето начало с Кинг.
Та това е моето начало с Кинг.
- DiZZy
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
- Контакти:
Гняв ми беше сефтето
Тогава..хм...тамън се опознавах с Уензди и той я беше прочел и ми я препоръча. Аз понеже не я намерих си я свалих от интернет (което само по себе си означава че това не се е случило много одавна). Като я прочетох толкова много ми хареса, че си я отпечатах и сложих в папка(най-хубавата)
Иначе първата която си купих беше "Куджо" в 4-5 (или някаде там) клас. Братовчед ми я прочете първи и каза, че вътре пишело някакви лоши работи и все ме заплашваше, че ще каже на нашите какво съм си купила. Аз затова я скрих, за да не я види никой...ама те я намериха, прочетоха и сложиха там в библиотеката и нищо не ми казаха.... и до ден днешен не съм я прочела и нямам представа кви лоши работи може да има вътре :?

-
- Commoner
- Регистриран: нед дек 25, 2005 1:06 am