Модератор: Ka-tet of 19
Най-вече търпение, ако всички книги си се издаваха редовно и се подържаше тираж няма проблем. Заделяш 1000 лв и си купуваш всичко, но когато се преиздават на 10 години тогава вече е лошо. Обикаляш, търсиш, там скъпо, на друго място изпокъсани книги, абе ужас!J.S. написа:Не е много трудно...по-скоро много скъпоОсвен това трябва доста търпение, защото на мен ми отне към 4 години.
Тук си прав BloodAti, но все пак, нямаше ли да е по-добре, ако да речем ставаше така, като във всяка нормална страна, отиваш в книжарницата и просто си купуваш дадената книга?BloodAti написа:Да, но пък кефът, когато намериш някоя книга, която търсиш от много време, на подходяща цена и в отлично състояние, е незаменим.
Е аз съм от няколко години негов почитател ако така може да се каже...Но общо взето малко по малко си набавих почти всичко което го има ново..и сега до няколко дни ще си купя и още няколко от новите, но парите не стигат за всичко тъй като купувам и други книги... А с изключение на "Сблъсък" който малко ме иззори, другите стари книги почти всички си ги взех наведнъж от Пловдив за около 35 лв, което си беше страхотно...Сега целта ми е да взема всиииичко което се продава новичко и мисля,че най-накрая ще имам малко по-голяма възможност да го постигна!READER написа:Пфу, че то аз толкова нямам. Искам и аз да съм такъв новак!