Модератор: Ka-tet of 19
Напълно съгласен с това мнение!Ally написа:На мен ми харесаБеше сантиментална и романтична
И честно казано, не героите ми направиха най-голямо впечатление в книгата, а Мястото! Обожавам истории за увеселителни паркове и циркове, за различния начин на живот, който тече в тях, за 'другата реалност', в която обикновените хора влизат за малко и излизат замаяни, а за работещите там това е просто ежедневие
Кинг отново е пресъздал атмосферата, цвета и езика на мястото страхотно
Ако ви се чете нещо по-леко и отнасящо - това е книгата
Мисля, че даже малко ми беше писнало от тежки сюжети в последно време и тва беше като глътка свеж въздух
Като стана дума за "новият Кинг" или пък "Кинг след катастрофата",моята класация е такава:BOTQTA написа:Напълно съгласен с това мнение!Ally написа:На мен ми харесаБеше сантиментална и романтична
И честно казано, не героите ми направиха най-голямо впечатление в книгата, а Мястото! Обожавам истории за увеселителни паркове и циркове, за различния начин на живот, който тече в тях, за 'другата реалност', в която обикновените хора влизат за малко и излизат замаяни, а за работещите там това е просто ежедневие
Кинг отново е пресъздал атмосферата, цвета и езика на мястото страхотно
Ако ви се чете нещо по-леко и отнасящо - това е книгата
Мисля, че даже малко ми беше писнало от тежки сюжети в последно време и тва беше като глътка свеж въздух
След голямото фиаско с "Романът на Лизи", тази книга ми вдигна обратно настроението. Наистина лека и ненатрапчива история, която те връща в миналото, където живота е бил по-простичък и по-сладък (погледнат спрямо настоящия момент). Мислех, че аз съм коравосърдечен или нещо такова, но на няколко моменти книгата наистина "ме докосна"! А края наистина е един от най-силните и емоционални сред книгите на Кинг!
Може и да не е в топ 10, както много хора казват. Обаче!!!! От новия Кинг (след катастрофата го казваме Новия Завет!) за мен тази книга е в топ 3!!! "Дума Ки", "11/22/63" и "Джойленд" - това за мен е най-доброто! Не съм чел единствено "Възкресяване", тя ще е следващата...