Колко книги на Стивън Кинг имате
Модератор: Ka-tet of 19
- wonka
- Banished
- Регистриран: ср авг 31, 2005 9:34 pm
Колко книги на Стивън Кинг имате
Таэи тема е пускана и преди, но аз я възобновявам 

- Memento_Mori
- Childe
- Регистриран: ср авг 31, 2005 2:57 pm
- Контакти:
Точно не знам колко книги имам, но съм събрал почти всички негови произведния. Липсват ми само "Долорес Клейборн', "Момичето, което обича Том Гордон", "Цикъл на Върколака"....
Филмът "Долорес Клейборн" съм го гледал, така че ако ми позволите като фен на Кинг, бих казал, че горе долу съм запознат със сюжета на романа. "Цикъл на върколака" ми се стори глупава книжка, затова не си я купих. Пък и я прочетох почти цялата само в книжарницата. Само "Момичето, което обичаше Том Гордон" представлява за мен загадка...
Филмът "Долорес Клейборн" съм го гледал, така че ако ми позволите като фен на Кинг, бих казал, че горе долу съм запознат със сюжета на романа. "Цикъл на върколака" ми се стори глупава книжка, затова не си я купих. Пък и я прочетох почти цялата само в книжарницата. Само "Момичето, което обичаше Том Гордон" представлява за мен загадка...
Когато хората повярват в Лъжата, Тя се превръща в Истина!
- wonka
- Banished
- Регистриран: ср авг 31, 2005 9:34 pm
я кажи эа какво става дума в ДолоресMemento_Mori написа:Точно не знам колко книги имам, но съм събрал почти всички негови произведния. Липсват ми само "Долорес Клейборн', "Момичето, което обича Том Гордон", "Цикъл на Върколака"....
- Memento_Mori
- Childe
- Регистриран: ср авг 31, 2005 2:57 pm
- Контакти:
Ами общо взето за една жена, чийто мъж я тормози. Същевременно съпругът насилва дъщеря си. Мъжът й обаче умира при неизяснени обстоятелства, а след време дъщерята напуска семейството си и става журналистка. По- късно Долорес започва да работи при някаква бабичка, която се самоубива. Полицията я обвинява в убийството й. По- късно става ясно, че Долорес примамва мъжа си към една яма близо до къщата им и той пада в нея, точно когато е слънчевото затъмнение. В общи линии това е сюжета, разказан по най- кратък начин...
Когато хората повярват в Лъжата, Тя се превръща в Истина!
Имам всичко и много си се радвам на колекцията, защото дълго време съм я събирал. Спомням си, че най-скъпата книга, която съм си купувал е "Понякога те се завръщат". Беше някъде 95-96 година, аз бях 6-7 клас и бях тотално вманиачен на тема Стивън Кинг. Та още тогава тази книга беше библиографска рядкост и аз я видях на един щанд на пл. Славейков (тогава за първи път въобще я виждах, дотогава не знаех, че съществува). Струваше 900 лв. Спомням си, че тогава за тази цена можеха да се купят 4-5 нови книги. Не си спомням как така имах толкова много пари тогава (мисля че беше свързано с изгодна разпродажба на книги-игри, които тотава вървяха като топъл хляб), но си я взех с леко чувство на вина, че давам толкова пари. Обаче в последствие нито за миг не съжалих, че си я взех. Книгата се оказа супер яка - съдържа едни от най-хубавите разкази на Стивън Кинг.
Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
-
- Ka-mai
- Регистриран: ср авг 31, 2005 1:07 pm