Малко след залеза (сборник)
Модератор: Ka-tet of 19
Re: "Just After Sunset" (нов сборник с разкази)
И ще си замине...
Кога са спазвали срок Плеяда?
Никога - ето кога!
Кога са спазвали срок Плеяда?
Никога - ето кога!
пуснах един e-mail на Плеяда с въпрос кога ще я пуснат на пазара.
Отговора беше: Очаквайте го през ноември
Така че честито! Ще има да си чакаме още 2 месеца.
Отговора беше: Очаквайте го през ноември
Така че честито! Ще има да си чакаме още 2 месеца.

Ми много ясно, по една книжка от Кинг на година
Няма да се разглезваме 

Вeware what stalks You in the night
Вeware the Shewolf and her bite
http://www.plovdivmetalforum.net/smf/index.php
“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated” Gandhi
Вeware the Shewolf and her bite
http://www.plovdivmetalforum.net/smf/index.php
“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated” Gandhi
Пф, нямам думи.
Много е важно да имаш до себе си някой, който вярва в теб. Не са нужни гръмки думи. Самата вяра обикновенно е достатъчна.
Не мога да ги разбера тези хора от Плеяда. Стивън Кинг и Дийн Кунц са им основните и най-комерсиалните автори и винаги ще се търсят без значение дали имало криза или не. А сега какво се получава - една книга на Кинг немогат да я пуснат на пазара вече 9 месеца, а Кунц май вече се издава от друго издателство. А пък за "Under the dome" не ми се мисли кога ще я дочакаме. 

А дали Плеядският сборник ще съдържа всичките оригинални разкази
(май бяха 13 на брой) ?

Значи все пак ще я видим в близките месеци
Кралят на разказите
Със сборника „Малко след залеза” Стивън Кинг доказва, че още е най-добрият в своя жанр. След като доста дълго не публикуваше разкази, милионите му почитатели започнаха да се питат дали не се е отказал от тази кратка литературна форма. И ето, че той ги зарадва с „Малко след залеза”. С всеки следващ разказ читателят навлиза все по-навътре в света на Кинг – свят, който невинаги е спокоен и уютен, но със сигурност е вълнуващ.

- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Охо, крайно време беше да покажат корицата
Според мен ще сборникът ще се появи по книжарниците около Коледа.
Btw, трябвало e да го кръстят "Малко след залез", а не "Малко след залеза".

Btw, трябвало e да го кръстят "Малко след залез", а не "Малко след залеза".
ааааа не с лошоdeadface написа:Според мен сборникът ще се появи по книжарниците около Коледа.

J.S. написа:Значи все пак ще я видим в близките месеци
Кралят на разказите
Със сборника „Малко след залеза” Стивън Кинг доказва, че още е най-добрият в своя жанр. След като доста дълго не публикуваше разкази, милионите му почитатели започнаха да се питат дали не се е отказал от тази кратка литературна форма. И ето, че той ги зарадва с „Малко след залеза”. С всеки следващ разказ читателят навлиза все по-навътре в света на Кинг – свят, който невинаги е спокоен и уютен, но със сигурност е вълнуващ.

Много е важно да имаш до себе си някой, който вярва в теб. Не са нужни гръмки думи. Самата вяра обикновенно е достатъчна.
Абе там може да си стои и два месеца. Все пак Прасоколеда не е чак толкова далеч и както е обявена за Ноември, ей го дей Декември
.

Днес минах през офиса на издателство "Плеяда" да ги питам дали не им е останала някоя бройка от по-старите им издания на Стивън Кинг и имах удоволствието да се запозная лично с един от преводачите на издателството Весела Прошкова. Тя ми каза, че "Малко след залеза" ще излезе в началото на ноември, така че до 2-3 седмици може би ще се радваме на новата книга на Кинг.
Между другото ми каза, че за момента Плеяда са решили през 2010 г. да преиздадат "Сияние" и "Сърца в Атлантида". Аз се надявам и поне още няколко книги на Кинг от по-старите издания да преиздадат. Това са горещите новини от мен
Между другото ми каза, че за момента Плеяда са решили през 2010 г. да преиздадат "Сияние" и "Сърца в Атлантида". Аз се надявам и поне още няколко книги на Кинг от по-старите издания да преиздадат. Това са горещите новини от мен

“Fiction is the truth inside the lie.”
deimos написа: Тя ми каза, че "Малко след залеза" ще излезе в началото на ноември, така че до 2-3 седмици може би ще се радваме на новата книга на Кинг.
Здравейте,
Очаквайте книгата след 25 този месец.
Поздрави!
Dimitar Stoyanov - Dimo
Publisher
Pleiad Publishers
Благодаря за инфото. Обложките на Димо за кориците на книгите на Плеяда са страхотни. Добавят допълнително усещане на книгите.
- deadface
- Insorcist
Не случайно казах, че според мен сборникът ще се появи по книжарниците чак към Коледа
Не вярвайте на всичко, което ви казват преводачите и издателите, защото всичко е относително. Ето, началото на ноември мина и обещанието на Весела Прошкова не се изпълни. А това "след 25-ти" е много разтегливо понятие. Моите прогнози са, че ще излезе през декември, при това едва ли ще е през първата седмица на месеца, а през втората или третата.
Освен това кориците на Петър Станимиров са по-готини

Освен това кориците на Петър Станимиров са по-готини

По мои наблюдения, падението на Плеяда (може би само в очите на феновете) започна точно, когато ангажираха Димо с класен автор като С. Кинг.
Кориците на Димо са си за книги - игри (дълбок поклон пред тях). Плеяда си предпочитат по - евтиното, а не по - класното (и навярно по - скъпо) в лицето на Петър Стан.
Кориците на Димо са си за книги - игри (дълбок поклон пред тях). Плеяда си предпочитат по - евтиното, а не по - класното (и навярно по - скъпо) в лицето на Петър Стан.
- deadface
- Insorcist
Off-topic:
В интерес на истината Димо също може да рисува хубаво и да прави яки корици, но вече не му се занимава. Ето 2 негови корици от 90-те:

В интерес на истината Димо също може да рисува хубаво и да прави яки корици, но вече не му се занимава. Ето 2 негови корици от 90-те:

Според мен "Малко след залеза" наистина ще излезе след 25-и, най-късно до края на Ноември ще е по книжарниците, защото от 2-6 Декември ще бъде Панаирът на книгата в НДК, а Плеяда няма да пропуснат да представят там първото издание за България на тази книга. Така че малко остана и чакането ще свърши.

Хм, нова корица?