Капан за сънища
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Капан за сънища
Мерси за изяснението.

I am Jack's cold sweat.
I am Jack's inflamed sense of rejection.
I am Jack's complete lack of surprise.
I am Jack's wasted life.
I am Jack's broken heart.
I am Jack's smirking revenge.
- Дени
- Devar-Toi
- Регистриран: съб мар 01, 2008 12:31 am
- Контакти:
Аз филмът съм го гледала преди много време, не ми допадна особено. Книгата още я търся, пък, дано я намеря, да я прочета 

Stephen King - THE KING OF THE DARKEST PART OF ME
TWILIGHT SERIES
THE BEST LOVE STORY EVER
TWILIGHT SERIES
-
- Childe
- Регистриран: чет ное 06, 2008 12:29 pm
- Контакти:
Ами на мен филма ми харесва много, романа още не съм чел. Но това ми е един от най-любимите филми по книга на Кинг. Даже самия Кинг мисля че бе казал че това е един от най-добрите филми правен по негова книга за послед. не помня 5 или 10 години. Странен е, осбено там със библютеката на Джонси в главата. Но някак е представен много хубаво. А и самата история е някак си по различна от останалите за извънземни и в същото време правдоподобна, поне според мен. Все пак наист. е ставало много пъти на въпрос за сивите. 

Капан за сънища
За първи път чета такива мнения за книга на Кинг. Нито един не изтъкна нещо добро за тая книга, че на моменти почти щяхте да ме разубедите да я купувам. А колкото до филмите и книгите - всичко е ясно! На мнение съм, че един автор влага душата и сърцето си в една книга, докато на един режисьор му е толкова лесно да си остави ръцете, почти колкото да си издухам носа най-вероятно. Има много филми, които не са правени по книги и много от тях са найстина добри. Естествено е, че в киното на първо място гледат да приберат милионите, но когато правят филм по книга, първо се изсират много яко върху труда на автора, а след това идиоти фенове като нас тичат в киното да гледат, само защото филма е по Кинг!
-
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: чет май 29, 2008 2:38 pm
Никога не съм гледал филм по Кинг на кино!а след това идиоти фенове като нас тичат в киното да гледат, само защото филма е по Кинг!
Нямам и намерение
- Ben Hanscom
- Childe
- Регистриран: съб май 26, 2012 12:39 pm
-Хъхх...не знам за книгата ама е филма е талкова тъп, че...няма да седна и да я чета..
We don't fully know anyone. Least of all ourselves
Което е голяма грешка, защото книгата си е много свястнаBen Hanscom написа:-Хъхх...не знам за книгата ама е филма е талкова тъп, че...няма да седна и да я чета..

Ако се ръководих за книгите от екранизациите им, то по тази логика досега да съм прочел само 2-3 негови книги.

Shinra Tensei
Не ми хареса на мен филма. Прочетох книгата и веднага гледах филма - за сравнение. Филма са го направили с малко повече ефекти, та да има сеир за простите зрители, които искат да гледат кръв и чудовища. В книгата нещата са далеч по-различни и далеч по-интересни. Особено се издразних на престрелката между хеликоптер с мегакартечница и човек с пистолет! Ясно е кой е победил - пистолета, разбира се!