Животът ми бавно надалече отлита на своите опърпани, овехтели криле. Когато успее да стигне звездите, времето внезапно за мене ще спре. И в този миг на пълна нирвана ще видя всички красиви неща преминаващи пред погледа ми като шепа пясък изсипващ се през пръстите на детска ръка. Моменти с приятели бавно се скриват, покрити с воала на на отминали дни. А някъде там в безкрая се виждат отблясък на моите изгорели мечти. Спомням си как докоснах душата ти, разбивайки своята същност на малки частици, които вятърът разнесе навсякъде, когато в спомен се превърнаха твоите следи. Животът ми бавно надалече отлита на своите опърпани, овехтели криле. Когато успее да стигне звездите, времето внезапно за мене ще спре...
_________________ За света може да си само един човек, но за един човек може да си света ! Лесно е да умреш за човек, който си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото си заслужава да живееш ! Почувствайте кога сте свършили и оставете четката или молива.Останалото е само живот. (Стивън Кинг)
|