п.с.правя това предложение, защото виждам, че интереса към форума расте (което мен лично много ме радва) и се появяват нови хора.
Просто мисля, че би било интересно.
Май много взех да се обяснявам :roll:
Модератор: Ka-tet of 19
Ами -честито!!!Според мене повече хора трябва да се наканят да я направят тази стъпка!unheard lullaby написа:Ми, ей ме и мен...пак. За тези, които не ме познават - женско съм, на 25 години. Живея в София, омъжена съм от 3 месеца (засега се хваля, по-нататък ще видим). Чета Кинг и съм му фенка от има-няма 15-тина години. Имам цялотому творчество, излязло в България и съм с амбиции да имам и всичките му книги на английски (засега са само 6, но и това е нещо) Иначе съм добра, щедра, приветлива, контактна, красива, с перфектно чувство за хумор, интелигентна и най-вече СКРОМНА. Благодаря за вниманието
и приятен ден!
Не знаех, че сме се събрали в този форум, за да си броим правописните грешки. :roll: Не знам само на мен ли това мнение ми прилича на заядливо, ама не с лошо, де. Пък и по-добрият вариант е да приветстваме човека с "Добре дошъл" в любимия ни форум :hello2: , не да го "захапваме" от първия ден.unheard lullaby написа:@ConstanMacob, след това впечатляващо (или поне целящо да е такова) представяне, не мога да не те "захапя". :mrgreen:
Понеже изтъкна, че си начетен...При това положение би трябвало да знаеш, че нарцистичен и самовлюбен е едно и също и "засега" се пише слято.
unheard lullaby написа:@ConstanMacob, след това впечатляващо (или поне целящо да е такова) представяне, не мога да не те "захапя". :mrgreen:
Понеже изтъкна, че си начетен...При това положение би трябвало да знаеш, че нарцистичен и самовлюбен е едно и също и "засега" се пише слято.
Спокойно. Все пак и българските филолози трябва да намират някъде начин да упражняват уменията си. Човешкото СъществОвание - това вече е въпрос, над който трябва да се замислим.Еми то аз казах, че съм начетен, не съм претендирал, че съм завършил българска филология за да знам къде се пише всяка запетайки, плюс това не съм си препрочитал поста за да го редактирам...