Здравейте и от мен. И аз отдавна ви чета тук и все се каня да си направа регистрация и ето - моментът дойде.
Казвам се Ани, на 27 години съм. Родният ми град е Стамболийски и винаги нещо си ме тегли, затова честичко съм си там, но по-голяма част от месеца прекарвам в Бургас, с приятеля ми.
Започнах с "То" - 14 годишна съм била. Приспивах сестричка си с нея. Не беше много разумно, защото тогава е била едва на 10, но по-добре да се страхуваш заедно с някой. На заспиване се хващахме за ръце, а през нощта отивахме заедно до тоалетната - нали има мивки, канали - всичко може да се случи

Чела съм я 14 пъти, а тя изостава - само 6 за сега. Та... на света от "То" няма по-добра книга

Старали сме се да я пазим, но все пак втората част отдавна започна да се разпада

. После се приспивахме със Сейлъмс Лот - така нощно време започнахме да се страхуваме и от прозорците.
Прочетох всички книги на Кинг от колекцията на татко и вече, разбира се, си събирам моя.
Обичам котки - самостоятелни са, имат си свободолюбиви душички и сами се гледат общо взето - имам котарак почти на 4 години.
Слушам рок и кънтри - ZZtop, Dire straits, The Highwaymen -Джони Кеш, Уили Нелсън...
Не съм толерантна по отношение на чалга, сръбско, гръцко и нагли или несъобразителни хора.
Имам си много мечти. Една от тях е да карам стара американска кола, огромна, с огромен преден капак, по широк пуст път на залез...

примерно. Или може би от готините американски камиони.
Събирам стари джобни календарчета, снимки и картички - всичко стига да е старо
От няколко месеца си имам и нова мания - редя пъзели.
Стига толкова, че прекалих