@Wednesday13 , дете гледа дете, как ти се струва? знаеш ли колко им е по - трудно на децата които се раждат неискани, нечакани, децата-грешки, родени само защото аборта е грях/скъп/нещо си друго ?? тя е на 19 още нищо не знае, нищо не е видяла, мисля че сама не знае иска ли го това дете и този човек, които му се явява баща, отношенията и с него са повече от несериозни, отделно че той е развейпрах, как ще издържа семейство, бил я обичал хубави думички, ще го видя като разбере цената на памперсите. тя е дете, и си мисли че това е игра, но не е. няма quit, няма пауза. мамка му, даже в sims за да имат героите дете е необходимо да натрупат опит и т.н. ...
имам приятелка, която се опитва да забременее от години, вкл. и по мед. път. безуспешно.
едно дете познавам, комшийче, откакто се роди ми е пред очите - Гошко, дете - приказка, умно, будно момче, и чаровен от малък. мамата - 20 - годишна - като го роди. таткото по - голям. в началото ок, първите години. по едно време, мамата вече 26-27 годишна почна като щурава да ди напред назад, по дискотеки заведения по този и онзи. ходело и се. като не можеше да иде ставаше като луда - трепереше и се мяташе, бяс бяс бяс. един ден просто си събра багажа и си замина. от години не си е виждала детето. таткото го гледа сам, и бога ми, справя се прекрасно. и все пак.
далеч съм от мисълта за аборт. не защото е грях, а защото ще я пречупи психически. минала съм оттам. няма да я оставим сама.
и се радвам

по Коледа очакваме племенничка и от страна на мъжа ми, така че ми се очертава яка щастливо лелинство
@Stihopletec - за да не се чудиш /в случай, че се зачудиш

/ - става въпрос за Мими.