Сънища

Споделете болката и удоволствието си с нас

Модератор: Ka-tet of 19

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1549
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Сънища

Мнение от J.S. » чет апр 13, 2006 11:42 pm

Сънувате ли?Някои иска ли да сподели какво?Аз имам желание,но ми е трудно да обясня обърканите си сънища,които 5 мин. след като се събудя и аз преставам да разбирам...може би по-късно ще се опитам да разкажа някой конкретен сън.Моите почти винаги са кошмари,влияят се от нещо,което наскоро съм чул/видял/разбрал и ми е въздействало(7-8 месеца са минали откакто сънувах кошмар свързан с То за пръв път,и още имам такива).Докато сънувам и малко след като се събудя и успокоя ми правят доста силно впечатление,но скоро след това осъзнавам че това вече съм го виждал въображението ми не е съставило много голяма част от съня.Мисля си,че чрез сънищата си човек може да разбере нещо повече за себе си,ако не са чак толкова неясни.Ще ми е интересно да прочета какво сънувате ако някой напише нещо.А дотогава-лека нощ...

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Мнения: 1043
Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
Местоположение: under your bed
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » пет апр 14, 2006 12:37 am

Сънувам. И почти винаги помня много детайлно какво съм сънувала, но повечето ми сънища са адски шантави. Напоследък сънувам много кошмари. Наскоро беше МОЛЯ, ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ ДА СПРАТ ДОТУК! - аз стоях в средата на някаква стая и отвсякъде прииждаха отровни змии и ме хапеха, бяха хиляди, Толкова много, че изведнъж плувах в море от собствената си кръв. Абе баси гадния сън.
А иначе имам един сън дето всеки път има продължение. Но мисля, че последният път като го сънувах наистина беше последен. Много е дълго за разправяне, а и надали ще ви е интересно, така че спирам, че и без това стана много дълъг пост.
Изображение

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1549
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » пет апр 14, 2006 12:44 am

Не е чак толкова дълъг поста и ако имаш желание да продълшиш ще ми бъде интересно да прочета какво сънуваш.На мен пък сега ми се спи но сложих химикал и тетрадка до леглото си с цел да си запиша нещо веднага след като съм го сънувал(и съм се събудил,дано да помня за тетрадката тогава)ако има какво и сигурно ще е интресно да го прочета на сутринта.Ако има нещо следващите нощи ще споделя.Спирам дотък с поста че да не става твърде дълък пък и да сля...

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete
Мнения: 880
Регистриран: нед авг 21, 2005 3:12 pm

Мнение от Abigel » пет апр 14, 2006 6:57 am

откакто чета Томинокърс, два пъти сънувам, че ми изпопадат зъбите и да ви кажа- сигурно ще си умрете от смях като го прочетете това, но на мене не ми беше хич смешно :evil:

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Мнения: 1043
Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
Местоположение: under your bed
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » пет апр 14, 2006 12:08 pm

Оо, милата, хич не е смешно. И аз доста пъти съм сънувала как ми окапват зъбите. Ужасно е.
А иначе тоя сън с продължението съм го сънувала 3 пъти и винаги преди някакъв важен повратен момент в живота ми. Започва по един и същи начин, но всеки път има развитие.
Първия път сънувах, че бягам през някаква гора, смрачава се и вали дъжд. Проправям си път през някви храсти, клони ме удрят през лицето, но аз бягам.
Не знам дали аз гоня нещо или мен ме гонят...бягам, бягам...и се събуждам. Вторият път пак така. Бягах..но стигнах до някакъв стръмен хълм и започнах да го изкачвам, но все се свличах. Опитвах се да се задържа с ръце, но заради дъжда всичко беше размекнато. Третият път изкачих хълма и на върха му видях, че от другата страна има само огромна отвесна пропаст. И тогава скочих, но вместо да падам, полетях. :)
Изображение

Потребителски аватар
Morn
allseeing
allseeing
Мнения: 270
Регистриран: чет авг 18, 2005 9:22 pm

Мнение от Morn » пет апр 14, 2006 5:36 pm

Колко красив сън :)

Потребителски аватар
NoLabel
Dinh
Dinh
Мнения: 464
Регистриран: нед авг 21, 2005 10:05 pm
Контакти:

Мнение от NoLabel » пет апр 14, 2006 10:32 pm

Това е свързано със Сейлъм'с Лот:

В София съм, тъмно е и знам че някъде из града има вампири, които ме търсят, но мен не ме е страх. Бягам от тях, но не от страх, а по-скоро за да спечеля време и да се подготвя да се отърва от тях. Стигам до печатницата ИПК Родина, в която работех по това време и вътре също е тъмно. Набарвам отнякъде някакви дървени пръчки, но в момента в който ги понасям осъзнавам че са твърде крехки и нищо не бих могтл да заколя с тях. Влизам в цех "Експедиция", който представлява огромно помещение с машини по които минават вестниците и се разпределят към рампата отвън. Там по принцип е доста шумно, но сега не е и разбира се, тъмно е. Вече усещам че вампирите са наблизо а аз няма с какво да им видя сметката. Вече ме обхваща страх и не знам защо се затичвам към големите прозорци в края на цеха с мисълта да скоча през един от тях, който е отворен и да избягам. Тичам към него и когато го доближавам скачам. В момента в който вече се отлепям от земаята, летейки към прозореца, осъзнавам че Вампирът е от другата страна и всеки момент ще се появи точно пред мен, в момента в който мина през прозореца. Определено вече много ме е страх, знам че всеки момент ще се появи и аз нищо не мога да направя, понеже вече летя. Ужас. Така и става, когато минавам отвъд прозореца, Вампира се появява точно пред мен и ужасен. Събуждам се!

Това се сетих. Съня съм го сънувал преди около година и ПОМНЯ че имаше много повече неща и подробности в него, но не помня самите тях! Жалко, наистина си го харесвах този сън, нищо че е кошмар!
Изображение

Потребителски аватар
Nothingness
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 2375
Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
Местоположение: софия
Контакти:

Мнение от Nothingness » чет яну 11, 2007 2:48 pm

ауу:онази вечер имах много подробен и интересен съм и ще ви го разкажа :o

Аз,брат ми и баща ми сме в магазин(от сорта на Метро)и отидохме на касата да платим каквото сме взели и брат ми направо си излезе през стъклените подвижни врати,а аз се загледах навънка.А там отвъдмагазина едно голямо обширно поле с трева(обикновена,от сорта на райграса),а слънцето беше закрито от един облак...много черен и гъст и посредата черен въртящ се прах(беше нещо като странен ураган),а отдясно слънцето(което ми се стори много силно)си бе пробило дупка в облака.Та Торнадото връхлетя магазина,аз и баща ми залегнахме и като се обърнах сякаш нищо не се беше случило.Сега на мястото на черното торнадо имаше пухкав облак във формата на кръг...но една малка част от него се разсея и от там се видя,че облака е прикритие за някакъв космически кораб(най-точно сравнение би било със звездата на смъртта от междузвездните войни).От там излетя по-малко изстребителче и кацна на една сграда,някъде надясно отмагазина(незнам откъде се беше появила).Тогава се сетих,че брат ми е навън и излязох,за да го прибера в магазина,а той си седи отляво на магазина заедно с чичо ми и с двете ми 1ви братовчедки.Докато им говорих към нас се беше запътило тичешком момиче,което по всичко личеше,че е слязло от кораба...
Тя беше доста красива,с руса коса,гладка кожа на лицето,облечена в син клин,подобен на водолазен костюм и имаше два пистолета.Докато тичаше покрай нас си вдигнах ръцете,но тя ни отмина.Но веднага се върна при нас и попита нещо чичо ми(на френски език),а той припадна.Аз се опитах да я заговоря на среден език между английския и българския и някак успях да я убедя да дойде с мен в квартала ми,където щяхме да изчакаме майка ми(която говори перфектно френски-и в реалния живот)и да разбера какво е това момиче.В квартала засякох едно момиче и едно момче,които ми казаха,че са от класа на бившата ми приятелка(която учеше във френската гимназия)и ми казаха ако искам да я оставя при тях,докато отида до нас и се върна(ето тук няма никаква логика...как ще се съглася като крайната ми цел беше да я заведа вкъщи и да изчакам майка ми да се прибере...).
Съгласих се и и казах да стои с момчето и момичето и ги попитах къде да ги намеря.Те ми посочиха едно място в полето и аз се затичах...обиколих няколко блока(не помня защо)преди да стигна до моя си блок.Асансъора беше странен...всичко вътре беше облицовано с бежава кожа,а копчетата за етажите бяха сензорни.Стигнах до моя етаж,а там що да видя-паркирано такси пред вратата ми(да-в панелка живея :? ).Трудно си отключих вратата и се запътих по коридора към стаята си,а оттам излиза един мъж на средна възраст с майсторски дрехи и ми каза,че ме чакали,за да ми съобщят,че са свършили работата за днес по ремонта.Но аз знам,че ремонт не правиме и побягнах назад...излязох на стълбите и звъннах на съседа,който е полицай и докато чакам някой да ми отвори онзи излезе с кама в ръката...аз го ритнах именно в тази ръка,но за мое нещастие ножът не падна и тогава се стреснах и се събудих :(

Пп:още ме е яд,че оставих момичето с онез двамата :( ...мамка му:искам продължение.такъв невероятен сън рядко се сънува...в живота ми съм имал само още 2 подобни,но този беше два пъти по-цветущ :badgrin:
When I was younger, so much younger than today
I never needed anybody's help in any way
But now these days are gone, I'm not so self assured
Now I find I've changed my mind and opened up the doors…

Потребителски аватар
Xandria
Devar-Toi
Devar-Toi
Мнения: 141
Регистриран: съб май 13, 2006 7:40 pm

Мнение от Xandria » нед яну 14, 2007 4:48 pm

Сънувам много,понякога се будя ужасно уморена от сънища.Пресен пример-миналата нощ сънувах някакви води,бистри реки и т.н-резултата-->сбърках се от рев цял ден.Ужасно е.
Трябва да има нещо повече в живота, от това да имаш всичко.

Потребителски аватар
DiZZy
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1291
Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
Местоположение: Поляната с мармотите, Алпите
Контакти:

Мнение от DiZZy » нед яну 14, 2007 7:45 pm

А моите сънища са много извратени, затова няма да ви ги разказвам!

Потребителски аватар
Nothingness
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 2375
Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
Местоположение: софия
Контакти:

Мнение от Nothingness » нед яну 14, 2007 8:20 pm

аз съм на 21...можеш да пратиш някой на лс Изображение

Пп:а между другото някой сънувал ли е Фреди Крюгер оттук :roll:
When I was younger, so much younger than today
I never needed anybody's help in any way
But now these days are gone, I'm not so self assured
Now I find I've changed my mind and opened up the doors…

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1549
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » нед яну 14, 2007 8:26 pm

Да.Аз изгледах 7те филма за 3-4 дена и някъде по това време го сънувах.Не беше нищо особено,мернах го с периферното си зрение да се усмихва,но не му обърнах много внимание.
Не сънувам интересни неща.Даже и То като ми отхапа половината глава не беше кой знае какво...

Потребителски аватар
stihopletec
Breaker
Breaker
Мнения: 325
Регистриран: нед мар 12, 2006 3:51 am
Контакти:

Мнение от stihopletec » вт яну 16, 2007 2:48 am

Dizzy аз съм на 23 ( тоест ще ги направя скоро ) та пращай ми на лс и на мен :p Аз за съжаление не сънувам изобщо ... но за сметка на това ако сънувам или е някоя психария с продължение или е някой сън който се сбъдва 8)
За света може да си само един човек, но за един човек може да си света !
Лесно е да умреш за човек, който си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото си заслужава да живееш !
Почувствайте кога сте свършили и оставете четката или молива.Останалото е само живот. (Стивън Кинг)

Потребителски аватар
Ted
Ka-mai
Ka-mai
Мнения: 200
Регистриран: чет апр 12, 2007 5:18 pm

Мнение от Ted » съб май 19, 2007 12:44 pm

Аз не помня повечето си сънища, но редовно сънувам как ме гонят кучета, обикновено родвайлери (странно, аз обожавам тези кучета) и никога не успявам да им избягам. Събуждам се в момента, в който ме настигнат, което е жалко...интересно ми е какво ще стане след това :?

Потребителски аватар
DiZZy
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1291
Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
Местоположение: Поляната с мармотите, Алпите
Контакти:

Re: Сънища

Мнение от DiZZy » чет фев 07, 2008 8:12 pm

Тази вечер сънувах странен сън.
Имах на ръката си пръстен с диаманти (явно поне на сън съм си намерила мъж, който да става за нещо... :lol: )
Дотук добре...
Тая вечер обаче, като се прибирах, минах да проверя в пощенската кутия за редовните сметки. Вътре както никой път имаше и една брошура/не от Метро/. На брошурата - пръстени с диаманти. Разгърнах я и на втора страница видях абсолютно същият пръстен от съня си... :?
Добре дошли в Зоната на Здрача :lol:

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Мнения: 1043
Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
Местоположение: under your bed
Контакти:

Re: Сънища

Мнение от unheard lullaby » чет фев 07, 2008 8:28 pm

@Dizzy, дарлинг, прекръсти се на "всемиренспасителекстрасенспарапсихологлечителмедиумастролог Звездите Миго Говорят". :smt058
Айде да ми премахнеш магията или поне един хороскоп да ми спретнеш :D Аа, може и камъните в бъбреците да ми изкараш (ама ако може безболезнено таковата - по скайпа...)

Ами да кажа аз кво сънувах..Гонех някакъв рейс, защото една приятелка ми беше откраднала дънковата чанта (каквато нямам :smt040 ) и после трябваше да отида до 00, ама нямаше къде, затова си наех бански костюм :smt119 на някакъв плаж :sarcastic: и се изпишках в морето.
Изображение

Потребителски аватар
DiZZy
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Мнения: 1291
Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
Местоположение: Поляната с мармотите, Алпите
Контакти:

Re: Сънища

Мнение от DiZZy » вт фев 12, 2008 1:30 am

С такова име, трябва да си наема и циганка викачка, че ше го забравя...
Виж камъни не мога да вадя. Но диария, запек, ишиас и ломбаго лекувам :lol:
Ако някой се интересува, гостувам в канал 2000 всяка събота :lol:
Последно пак си сънувах плейстейшъна, после докато играех на него, котката ми проговори и каза, че трябва да си купя гащи...а аз незнайно защо се озовах насред центъра на града само по долни гащи и някакъв потник и си взех чадър?! :?
После сънувах, че един кретен дето ходи с една моя приятелка умря от насилствена смърт :roll: и тя се ожени за един друг мой приятел :D (хубав сън беше)
После минах пак на съня за краят на света и трите женски божества, които диктуват реда във Вселената и се намираме под милитаризирания контол на някакви странни жени с бели латексови дрехи, противогази и големи черни пушки...
все става нещо различно в тоя сън и все не мога да го завърша :?

Потребителски аватар
deadface
Insorcist
Insorcist
Мнения: 18970
Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Местоположение: Inside your head

Re: Сънища

Мнение от deadface » вт фев 12, 2008 3:34 am

Аз предлагам да си разменим сънищата :) Винаги съм искал да сънувам жени с бели латексови дрехи, противогази и големи черни пушки... :lol:

*

веднъж
сънувах как вървя из града
имах чувството, че всичко е някак различно
най-вече хората
усещах, че ме гледат странно
че ме наблюдават
и следят
всички хора
а когато се прибрах вкъщи
открих, че мястото е променено
уж живеех там и го познавах
а сякаш го виждах за пръв път
беше много странно
и тогава се появи
баща ми
изскочи изневиделица
нападна ме
с нож или нещо подобно
сбихме се
и лицето му остана в ръцете ми
разбрах, че това е маска
отдолу имаше чуждо
деформирано
изкривено от глад лице
и голяма уста
пълна с дълги, остри зъби
Изображение
щом видях истинската му същност
той се опита да ми прегриза гърлото
да ми отхапе лицето
но аз се отскубнах и избягах навън
навън
където вече се беше смрачило
въпреки че допреди броени минути беше ден
хукнах по нощните улици
нещото хукна след мен
видях някакви хора
и се разкрещях за помощ
но щом се приближих, осъзнах
че всички са с лицето на тварта, която ме преследваше
те също ме подгониха
като увеличаваха непрекъснато броя си
скоро разбрах
че в града не е останал нито един нормален човек
бягах с всички сили
защото знаех, че ако ме настигнат
ще ме разкъсат, жив ще ме изядат
накрая
се озовах пред една триметрова стена
която изглежда заобикаляше целия град
сякаш се беше появила от нищото
бях толкова ужасен
че успях някак да се прехвърля от другата й страна
и се озовах на съвсем различно място
сякаш бях попаднал в друга реалност

*

Друг сън -
в пода на стаята ми се появава врата
Изображение
отварям я, спускам се по тесни стълби
и се озовавам в огромни подземни тунели
а из тях пъплят, пълзят или тичат разни неща
които не са за описване
и щом те надушат веднъж
няма спасение...
неща
които променят формата и размерите си
могат да минават през съвсем миниатюрни отвори
или да се извисяват като пететажна сграда
неща, които могат да се разтичат като вода
да приемат какъвто си пожелаят облик
жестоки, гладни за плът същества
демони, които проникват навсякъде
които надушват мислите ти като кучета
преследват те, играят си с теб
и копнеят за душата ти

*

А веднъж сънувах как Силвия Сейнт ме преследва с М-16 :lol: :lol: :lol:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
The God of Blood
Dan-Tete
Dan-Tete
Мнения: 698
Регистриран: нед мар 30, 2008 7:41 pm
Местоположение: Империята Малазан

Re: Сънища

Мнение от The God of Blood » чет апр 24, 2008 10:41 pm

Рядко сънувам неща, които после помня, а малкото такива се превръщат в разкази:
"В мрака", "Последният" и някои, които не съм поствал във форума: "И падна гръм", "Здрач" (чието действие се развива по време на Османското владичество у нас и се разказва за един турчин, чийто отряд е разбит от хайдути и той се загубва в гората, лута се, докато на здрачаване стига един кладенец... а после става страшно :scrapy:)
"Зло, събудено призори, до вечерта се превръща в Морготова радост" - Дж.Р.Р. Толкин, "Децата на Хурин"
-----------
Изображение

Потребителски аватар
BloodAti
Dinh
Dinh
Мнения: 387
Регистриран: ср сеп 05, 2007 9:25 am

Re: Сънища

Мнение от BloodAti » пет апр 25, 2008 12:00 am

/off
Защо направо не пуснеш самия разказ, че ми стана интересно. :)
"Alone. Yes, that's the key word, the most awful word in the English tongue. Murder doesn't hold a candle to it and hell is only a poor synonym." - Salem's Lot, Stephen King

Отговори