Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг
Търся си следните книги на Кинг: 13, Цикъла на върколака, Град Отчаяние, Безсъние,Отмъстителите, Сърца в атлантида и The Girl Who Loved Tom Gordon някой ако ги дава на нормални цени да ми пишете
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
Изчакай за Сърца в Атлантида, защото ще бъде преиздадена тази година от Бард.
Ако не търсиш старото издание де ...

Мислех, че Плеяда ще я преиздадат?Вивиан написа:Изчакай за Сърца в Атлантида, защото ще бъде преиздадена тази година от Бард.Ако не търсиш старото издание де ...
аз чакам просто ми се иска да ги събера, а ако се преиздаде добре дошло, така стана с особени сезони събрах 3 книжки и ми остана само пролет после си намерих цялото издание старото и го купих и накрая купих и пролет за 2 лева и сега имам и двете, а даже има и ново издание на бард ама него няма да го взимам
събирам книгите не изданията но ми се повтарят някои книги и издания де да знам като ги събера ще подаря повтарящите си или ще ги продам на символична цена
събирам книгите не изданията но ми се повтарят някои книги и издания де да знам като ги събера ще подаря повтарящите си или ще ги продам на символична цена
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
Тук има няколко: http://www.english-books.eu" onclick="window.open(this.href);return false; . В много книжарници също се продават книги на английски, търси там.Mishoka3 написа:Някой може ли да ми каже откъде мога да си купя някое от заглавията на Кинг, но на английски и по възможност в България...
- PostMortem
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: нед авг 23, 2009 10:30 pm
http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=autho ... ng&exact=1" onclick="window.open(this.href);return false; 

Угасват в миг факли, свещи и лампади.
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
-
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: чет май 29, 2008 2:38 pm
Mishoka3, в София в Serdika center има книжарница Booktrading. Оня ден беше пълно с книги на Стивън Кинг на английски.
Мерси за информацията, ама в пингвините както се вижда е останало само едно от изданията на Мизъри, а в сайта на booktraiding има само някои от изданията, които също пише, че са изчерпани. Иначе си поръчах Гробище за домашни любимци от Оринджа на Славейков и ми излезе 20лв, което ми се струва нормално. Следващият път ще се разходя до Сердика да видя какво има и отново благдарности за инфото. 

-
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: чет май 29, 2008 2:38 pm
И един съвет. Не се доверявай изцяло на сайтове, а пък този на Booktrading, ако те поздрави с Добър ден, не е зле да погледнеш дали луната не е изгряла. Съвсем сериозно. Око да види, ръка да пипне, нали знаеш 

днес си взех безсъние за 12 лева за съжаление корицата е отлепена дайте съвет с какво лепило да си ги оправя и без това имам още две три такива явно като са ги печатали нещо не е било наред, и по темата на връщане минах през Славейков там си има всичко а цените си варират от 10 лева за най тънките до 40 за двата тома на то, но по важното е че на солунска на малките сергии видях следните книги талисманът за 1 лев беше я валял дъжд ама нямаше сериозни последици просто изглеждаше мръсна и мъртвата зона за 3 с жълтата корица, и естествено имаше ТО 2 втора част за 5 лева след като я намерих от Пловдив за 10
продължавам да търся на нормални цени : 13, Цикъла на върколака, Град Отчаяние, Отмъстителите, Сърца в атлантида и The Girl Who Loved Tom Gordon
продължавам да търся на нормални цени : 13, Цикъла на върколака, Град Отчаяние, Отмъстителите, Сърца в атлантида и The Girl Who Loved Tom Gordon
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
ardo, имам ги всичките които търсиш, но бих продала/за сега/ ,,Съца в Атлантида''. Пиши ако искаш на лс.
Купувам ,,Безсъние''-2 част и ,,Черният дом''. 

Здравейте!
Купувам Неизживени спомени 1,Всичко е съдбовно и Особени сезони на нормални цени
Купувам Неизживени спомени 1,Всичко е съдбовно и Особени сезони на нормални цени

Продавам / разменям Мизъри,Клетка,Гняв,Сияние,Пътна мрежа,Тъмната половина,Изкуплението Шоушенк и Четири след полунощ 1 и 2 

Купувам - То 1 и 2 и Гробище за домашни любимци.
Вече имам двете части на То и Изкуплението Шоушенк. Търся да купя други книги на Кинг.
Продавам книги
Тук пускам какво продавам, надявам се да е правилният раздел.
Книгите ще се дават на първия свързал се с мен на мейл. Хората от София или които могат да осигурят купувач в София са с приоритет поради нежелание да се занимавам с куриери за момента.
e-mail: vasil_stanev[at]abv.bg
Подпалвачката т.1 и т.2 - по 5 лв на том
Гняв - 4 лв
Кери - 8 лв
Гробище за домашни любимци - 10 лв
Сейлъм'с Лот - 8 лв
Дългата разходка - 5 лв
Играта на Джералд - 6 лв
Това са всички книги, които мисля да продавам за момента. Не ми пишете да ме питате "Имаш ли .......", защото няма да имам възможност да Ви отговоря.
Поздрави!
Книгите ще се дават на първия свързал се с мен на мейл. Хората от София или които могат да осигурят купувач в София са с приоритет поради нежелание да се занимавам с куриери за момента.
e-mail: vasil_stanev[at]abv.bg
Подпалвачката т.1 и т.2 - по 5 лв на том
Гняв - 4 лв
Кери - 8 лв
Гробище за домашни любимци - 10 лв
Сейлъм'с Лот - 8 лв
Дългата разходка - 5 лв
Играта на Джералд - 6 лв
Това са всички книги, които мисля да продавам за момента. Не ми пишете да ме питате "Имаш ли .......", защото няма да имам възможност да Ви отговоря.
Поздрави!
Re: Продавам книги
Сейлъмс Лот
и
Играта на Джералд
са вече запазени.
и
Играта на Джералд
са вече запазени.

Нови цени
Подпалвачката т.1 и т.2 - по 10 лв на том