Wednesday13 написа: сега се сдобих и с всички се3они на Lexx та и него скоро ще почвам.
Защо вчера като бях до задникът ти не сподели с мен! Това ми е един от любимите сериали, гледала съм го толкова много пъти, че едно време и собственото си име забравих покрай него. Кай и Лекс бяха направо разбиващи

Толкова беше мрачен и странен, цялата му атмосфера беше просто феноменална! Заедно с Фарскейп(друг мой фаворит, супер, мега як), според мен са най-добрите научнофантастични сериали

Познай на кой ще ги записваш...
Много се радвам и на Десетото кралство, въпреки че не знам дали може да се нарече сериал, след като е само 10 серии. Въпреки това за мен си остава невероятен начина по който преплитат приказното от всички детски приказки, които сме чели като малки деца и ни показват как той може да си взаимодейства със света, в който неизбежно попадаме като възрастни. И чувството за хумор е на ниво ;)
Освен Малкълм, Женени с деца, Развитие в застой(луд), които всички гледаме, мога да добавя Доктор Хаус(много сладък сериал), Сексът и Градът и сапунката от 11 по бТВ. Малкото, което съм гледала от Хироус също много ми хареса, но нямам търпението да свалям сериали от нета.
А Battlestar Galactica е много муден и развлечен откъм действие, мен лично винаги ме е приспивал.
Мразя Али Макбийл, супер противна жена в не по-малко противен сериал :?