Последно НЕ догледах...
Модератор: Ka-tet of 19
- LauraPalmer
- Commoner
- Регистриран: ср юни 18, 2008 2:53 pm
- Контакти:
Re: Последно НЕ догледах...
Последно не догледах "The Ten". Не знам какво съм очаквала и защо го бях свалила, обаче това беше един от най-тъпите, скучни, безмислени филми, на които съм попадала...
I'm one of the 4400!
- borislav4o
- Follower of the Eld
- Регистриран: чет май 22, 2008 6:09 pm
Аз си заспах сладко,сладко на "едно пропуснато обаждане" :smt015
"Как жена,държаща пистолет в дясната си ръка,успява да се простреля в лявото слепоочие?" Агата Кристи
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll
- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - мъкааа, въпреки, че се бяха успели да подмладят Харисън Форд с едно 10 години.
Mutant Chronicles - на няколко пъти се опитах да го догледам - ми не става
Leatherheads - реших, че е по-добре да гледам повторенията на Сашо Диков от колкото да си 3агубя 1 час в доглеждането на това
Recep Ivedik - някава турска комедия, дето всички мн ми я хвалиха, едвам и3държах 20мин, брат ми гледа още 5мин и той се отка3а
Mutant Chronicles - на няколко пъти се опитах да го догледам - ми не става
Leatherheads - реших, че е по-добре да гледам повторенията на Сашо Диков от колкото да си 3агубя 1 час в доглеждането на това
Recep Ivedik - някава турска комедия, дето всички мн ми я хвалиха, едвам и3държах 20мин, брат ми гледа още 5мин и той се отка3а
- EddieTheBeast
- Commoner
- Регистриран: ср юли 23, 2008 2:09 pm
- Контакти:
The 40 Year Old Virgin ... да кажем, че идеята на филма беше що -годе добра. Обаче тия два часа сякаш хората просто се чудиха какво да измислят... адска скука! Това НЕ беше комедия!

- edenbeast
- Dan-Tete
- Регистриран: съб авг 20, 2005 10:08 pm
- Контакти:
+1 глас за 40-годишния девственик.....за този филм и определението "смях на сила" не действа, защото няма мъчение, което да ме накара, да почна, да се смея на тази глупост!
Днес попаднах на филма War,Inc....разбрах, че е сниман в България и има доволно много български актьори вътре, като този с най-много екранно време е Любо Нейков...чудесно, но филма е слаб! Издържах до 50-тата минута (което не е малко), но това ми беше.
Днес попаднах на филма War,Inc....разбрах, че е сниман в България и има доволно много български актьори вътре, като този с най-много екранно време е Любо Нейков...чудесно, но филма е слаб! Издържах до 50-тата минута (което не е малко), но това ми беше.
"Stay scared!"
The Mummy 3 (2008)-има нещо дразнещо в този филм.Сега не ми се размишлява кое по-точно ме е подразнило,но определено няма да правя втори опит да го гледам.
Disaster Movie - за бога, братя, не гледайте!
По-голямо бедствие от тоя бедствен филм сигурно и в паралелната бедствена вселена не могат да измислят.
Смятам за лично житейско постижение факта, че гледах първите 8-9 минути, без да изпадна в гърчове. При порив на необмислена и неоправдана смелост гледах и произволно нацъкани няколко минути от средата, при което мозъкът ми прояви инстинкт за самосъхранение и се самоизключи.
По-голямо бедствие от тоя бедствен филм сигурно и в паралелната бедствена вселена не могат да измислят.
Смятам за лично житейско постижение факта, че гледах първите 8-9 минути, без да изпадна в гърчове. При порив на необмислена и неоправдана смелост гледах и произволно нацъкани няколко минути от средата, при което мозъкът ми прояви инстинкт за самосъхранение и се самоизключи.

SSDD
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll
- Контакти:
Обитаемият остров - някакъв руски, май така се ка3ваше
Outlander
и още нещо но в момента не мога да се сетя
Outlander
и още нещо но в момента не мога да се сетя
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
- Silentium
- Ka-mai
- Регистриран: чет май 29, 2008 4:21 pm
- Контакти:
Paul Blart: Mall Cop (нямах нерви за подобна безсмислица... особено като се досещах колко нереален ще бъде финалът ;д)... Братът обаче стоически го изгледа докато аз си изграех на psp-то :Д
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll
- Контакти:
Milk - заспал съм по някое време, филма е отврат и определено няма да го догледам
ТРАНСФОРМЪРС: ОТМЪЩЕНИЕТО
Transformers: Revenge of the Fallen
Вчера. Определено заспах въпреки озвучаването в залата. Добре че седалките в киното в Мол-а са удобни.
Изключително посредствени актьори. Иначе ако не бяха толкова слаби те може би и от филмчето щеше да става нещо. В смисъл - доколкото може да "става" филм, чийто край е абсолютно предвидим. Триумф на компютърните технолигии в киното, на ефектите. Ама такива доста изгледахме през годините, та нищо ново под небето.
Вчера. Определено заспах въпреки озвучаването в залата. Добре че седалките в киното в Мол-а са удобни.
Изключително посредствени актьори. Иначе ако не бяха толкова слаби те може би и от филмчето щеше да става нещо. В смисъл - доколкото може да "става" филм, чийто край е абсолютно предвидим. Триумф на компютърните технолигии в киното, на ефектите. Ама такива доста изгледахме през годините, та нищо ново под небето.
- Silentium
- Ka-mai
- Регистриран: чет май 29, 2008 4:21 pm
- Контакти:
Хех, колегите вчера и те се организираха и ходиха в Мола, но аз твърдо отказах да се присъединя :Д Като помня първия, за този просто нямам очаквания да бъде нещо различно от компютърни ефектиstefka.k написа:ТРАНСФОРМЪРС: ОТМЪЩЕНИЕТО

-
- Dan-Tete
- Регистриран: вт май 05, 2009 1:40 pm

Противоотрова https://cyberandpaper.com/produkt/%D0%B ... %B5%D0%B2/
J.E. Joe - о боже, на по-тъпо нещо скоро не бях попадал. Издържах около 35-40мин и го спрях. Нали знаете знака забранено за лица под да кажем 16г., е за този трябва да има забранено за лица над 14г . Филма представлява някаква жалка смес между екшън филм от началото на 90-те и карате филм.

Тоя филм ми го пуснаха в автобуса към София. По-интересно ми беше да гледам през прозореца отколкото към телевизора. Видях общо около 5 минути, бяха ми предостатъчни.
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll
- Контакти:
подкрепям, ама някакси го догледах
иначе не успях - 9, Дистрикт9, Бруно, Антихрист, Дженифър боди и още някви

иначе не успях - 9, Дистрикт9, Бруно, Антихрист, Дженифър боди и още някви
The terminator (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1350512/" onclick="window.open(this.href);return false;
Еи това беше пълна загуба на време. Не съм гледал по-тъпа фантастика през живота си, а съм гледал доста. Малоумен, филм с нисък бюджет без какъвто и да е сценарии и ужасяваща игра на актьорите.
Изобщо супер зеле, а седя незнам си колко седмици в най – сваляните филми в Замунда. Ужас ужас , колко хора са си изгубили времето гледайки тази боза .
http://www.imdb.com/title/tt1350512/" onclick="window.open(this.href);return false;
Еи това беше пълна загуба на време. Не съм гледал по-тъпа фантастика през живота си, а съм гледал доста. Малоумен, филм с нисък бюджет без какъвто и да е сценарии и ужасяваща игра на актьорите.
Изобщо супер зеле, а седя незнам си колко седмици в най – сваляните филми в Замунда. Ужас ужас , колко хора са си изгубили времето гледайки тази боза .

"Here, sir, there are always more tales."