Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг
Модератор: Ka-tet of 19
Spidy, книгата е чисто нова, а дори коричната и цена е 12 лв (издадена преди няколко години, сега ако се издаде толкава дебела книга на Кинг ще е 15-16 лв)...
Само едно нещо не мога да разбера - защо мислите, че книгите на старо трябва да са по-евтини от новите? За антикварни книги не сте ли чували? Не говоря за истински антики от преди 100 години и т.н., но по същността си разликата с новите е, че са много редки, т.е. не можеш да влезеш във всяка книжарница и да си ги вземеш, точно затова цената е по-висока. Разбира се, винаги могат да се намерят разни балъци дето продават такива книги за 5-6 лв, но това си е за тяхна сметка
Само едно нещо не мога да разбера - защо мислите, че книгите на старо трябва да са по-евтини от новите? За антикварни книги не сте ли чували? Не говоря за истински антики от преди 100 години и т.н., но по същността си разликата с новите е, че са много редки, т.е. не можеш да влезеш във всяка книжарница и да си ги вземеш, точно затова цената е по-висока. Разбира се, винаги могат да се намерят разни балъци дето продават такива книги за 5-6 лв, но това си е за тяхна сметка

Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
Е, аз работя в антикварна книжарница, така че съм запознат с нещата, които ми казвашIt написа:Spidy, книгата е чисто нова, а дори коричната и цена е 12 лв (издадена преди няколко години, сега ако се издаде толкава дебела книга на Кинг ще е 15-16 лв)...

- Garraty47
- D.E.A.D. Doll
- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
Abigel да "Цикъла на върколака" чисто нова в книжарница Пингвините, на корична цена от 10лева. само дето днес не стигнах до там, 3а дапроверя дали още стои.
обаче си купих 6 книжки на Кинг, адски 3апа3ени 3а 30лева
имаше още много - Сайлъмс Лот, Тъмната половина, Маймуната, При3рак, Долорес, То(само том 1), Четери след полунощ, Проклятие, Подпалвачката, Кристин, Очите на дракона, Дългата ра3ходка, Ми3ъри, Талисмана, Прилежен ученик. това е на улица Кирил и Методий ако на някой му трябва нещо от и3броените
обаче си купих 6 книжки на Кинг, адски 3апа3ени 3а 30лева

имаше още много - Сайлъмс Лот, Тъмната половина, Маймуната, При3рак, Долорес, То(само том 1), Четери след полунощ, Проклятие, Подпалвачката, Кристин, Очите на дракона, Дългата ра3ходка, Ми3ъри, Талисмана, Прилежен ученик. това е на улица Кирил и Методий ако на някой му трябва нещо от и3броените
- DiZZy
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
- Контакти:
Някои от вас живеят със стари спомени, Цикълът на Върколака вече от бая време я няма по книжарниците. И аз се бях объркала по подобен начин, защото си спомням че бая поседя на рафта във въпросните Пингвини, но когато отидох да я потърся за J.S. ми казаха, че отдавна е изчерпана и я нямат на склад. Но пък по антикварките си върви на бая добра цена(хахаха)
Относно темата, днес си открих 3-те тома на Сблъсък за общо 15 лева, отново недокоснати, явно са залежавали и те по някой склад преди да ги купят тея от кашоните
Та понеже имам от преди това вторият том и вече явно не ми е необходим, ако на някой му трябва, подарявам го ;)
Относно темата, днес си открих 3-те тома на Сблъсък за общо 15 лева, отново недокоснати, явно са залежавали и те по някой склад преди да ги купят тея от кашоните