American History X

Nine, ten... never sleep again

Модератор: Ka-tet of 19

Потребителски аватар
Shiva
Devar-Toi
Devar-Toi
Мнения: 158
Регистриран: нед сеп 04, 2005 12:58 am

Re: American History X

Мнение от Shiva » чет яну 24, 2008 11:42 am

Студентка съм. И наистина не обичам да споря с псевдо-интелектуалци, не защото си личи колко са заблудени и се мислят над другите заради годините, а защото просто никога не може да им се покаже, че грешат. Ти също не изказваш мнение, а само машинално повтаряш неща, които са ти набивани в главата години наред, вероятно от "моралисти" като теб, и в теб е единствено грешката, че си достатъчно наивен да вярваш. Тези спорове са продължавали и ще продължават и занапред, и както има велики моралисти, които могат да се изразяват със сложни изречения и да защитават сган, пропагандираща само педофилия, убийства, разврат, така ще има и хора, които са се поинтересували малко повече и са прочели малко повече от обикновените учебници в училище или сюжетите на евреина Спилбърг. Мир и любов и господа бог да ви води! :D

Потребителски аватар
Bad_Dog
Подстрекател
Подстрекател
Мнения: 496
Регистриран: пон апр 17, 2006 9:34 pm
Местоположение: Where dead angels lie
Контакти:

Re: American History X

Мнение от Bad_Dog » нед яну 27, 2008 1:40 pm

Нямах намерение да пиша повече по тази тема каквото съм имал да казвам съм го казал, но виждам, че доста хора са се заинтересували от моите думи и са се изказа ли докато ме нямаше говорите, че съм отричал еволюцията и незнам си какво да отричам я само в частта, че господ е създал човек иначе отричам и холокостта. Не виждам обаче това да се „въртиш” като слънчоглед какво общо има с еволюцията това по-скоро го правят безхарактерните днес отстояваш едно утре друго до вчера си се кълнял в една кауза и си я отстоявал после минаваш на противоположната това го правиш докато станеш на 12 после е малко късно и това ако е да еволюираш аз съм трамвай.

Сега за Американска исто/е/рия Х някой от вас изобщо запознал ли се е с каква цел е направен този филм от къде произлиза ? От това, което чета се съмнявам. Филма е за Арийското братство надали някой защитник на еврейските права ги познава, но да обясня това е най-страховитата затворничестка банда контролират пазара на хероин и оръжие в калифорнийските затвори. Менсън също е техен член както и Джон Готи. В началото са създадени да защитават белите затворници понеже в кафеза не е само рози както си мислите. влизаш черните и мексиканците те приемат като свой роднина, а само лошите нацисти те тормозят не е така „добрите” негри мили другари ви го набутват до слънчевия сплит още на първата вечер не ви пожелавам да идете в затвора и да изпитате това /дори в софийския/. Единия от създателите на филма е евреин ама айде това между другото. Та значи влиза нашия бял юнак запознава се с някакви като него обаче онези взели, че продават хероин и той се отвратил. В затвора е важно да си силен, в затвора не е като на улицата там няма правила, за да си силен трябва да държиш другите в подчинение, а как става това чрез пари и оръжие, как се набавят пари, чрез хероин ако навън е 20 долара в кафеза е 3 пъти повече няма черни няма бели продаваш на всички. Преди 3 години Арийското братство сключи договор с MS 13 /най-голямата банда на земята до 86 лидерите им бяха забранили да продават оръжие и наркотици на бели после обаче запонаха понеже парите са си пари/ срещу доставка на хероин и информация. Филма е за тях за да покаже колко лоши са нацистите и как тормозят останалите затворници и как един „прогледнал” се отказва от идеите си и си хваща за дружка черен обаче след като вече е сам добрите черни не го закачат, защото той вече е „прогледнал” алелуя бих казал. Как лошите фашаги продават хероин, малтретират останалите колко лоша е каузата им и как като „прогледнеш” останалите не те закачат. айде бе черните и мексиканците ядът харибо и много ни обичат това е по-голям мит и холокоста.
И аз познавам един такъв само, че е метал негови дружки го хванаха и го пратиха в Пирогов /анатема как може нали това го правят само лошите фашаги/ все тая после този пич се оплака на същите тези лоши фашаги и те му помогнаха обаче продължава да слуша метъл е как така аз ако бях веднага щях да се откажа защото беше предаден от свои хора и видя че на подобни хора неможе да се вярва и разчита.

Малко и за семейството. Семейството е затова, за да го пазиш всеки сам се определя какъв да бъде. Интересно ми е след като черния пръсна главата на брат му сега какъв ще стане ? наци пънк ? Това е като с циганите скачат да ги защитават някаквъ глупаци и после същите тези мили РОМИ като им изнасилят жените или наръгат децата започват да крещат, че няма правосъдие. Така е другари правосъдие няма понеже вие им давате права и ги защитавате. Когато един път си подадеш задника и някой се възползва нямаш право да ми се сърдиш.

Холокоста, че си е художествена измислица така е как пък все милите евреин страдат. В Римската империя са ги гонили по време на Испанската инквизиция са избити 500 000 /това води ли се за холокост ?!/. Съгласно Енциклопедия Чеймбърс броят на евреите, живеещи в довоенна Европа съставлява 6 500 000. Така че, ако повярваме в легендата за “масовото унищожение”, то в следвоенна Европа практически не биха останали живи евреи. Аушвиц се явява мястото, където уж били убити милиони евреи веднага след войната плъзват слухове, че в лагерите Дахау и Берген-Белзен също са били осъществявани масови убийства в газови камери, но скоро става ясно, че това не са газови камери. Тогава историята за геноцида се премества на изток в лагерите на територията на Полша, особено в Аушвиц. Но тъй като тези лагери са се намирали в съветска окупационна зона, никой не може да каже колко състоятелни са тези твърдения. Още нещо интересно руснаците не пускат учени да изследват лагера 11 години дори техни, а по това време те работят по изменението облика на лагера, за да му предадат вид, съответствуващ на легендата за милионите унищожени там. Те даже построяват комин, който води до несъществуваща пещ ! Това не е единственият подобен трик. В Бабий Яр, например, повечето от погребаните там жертви са загинали от ръката на палачите на ГПУ и НКВД. Те са били погребвани още от 20-те години, обаче и до ден днешен там стои паметник, показващ че на това място немците са разстреляли 200 000 мирни жители.

Отговори