У! И аз да се изкажа бе...

Значи не пия бира всеки ден... особено напоследък я разредих много, щото започна неконтролируемо качване на килограми (главно в областта на корема) и ми е кофти да се гледам така. Както и да е, това е за първия въпрос - колко често.
Обичам да пия различни видове, да сравнявам. Измежду Каменицата и Загорката... предпочитам Загорката. Към хубавите (за мен) бири числя Хайнекена и Стелата. Обаче най-много обичам Будвайзер Будвар (чешката). Вероятно запознатите знаят, че и Американците правят Бъд, ама чешкото е по-добро. Двете страни/компании и до ден днешен се съдят за правата на името. Какво се съдят, някойси я е пренесъл от Европа в Щатите, какво искат тия американски парцули, не знам! Така де, БУДВАЙЗЕР е най-голямата. Едно шише струва 2 лева в магазина, ама за веднъж в седмицата се прежалвам.

Гинес... друго чудо на съвременната бирена промишленост!

Значи пил съм наливно Гинес - веднъж в Щатите, веднъж в Англия. Така! Страшна работа, много вкусно, две бири и си приятно замаян, тежка е! Обаче! В Кауфланд гледам кенчета Гинес за по 3,50 лева едното. ТРИ И ПОЛОВИНА ЛЕВА!!!! Дъ Фак! Веднъж купих две, да изпием по една с една приятелка, много й хвалех Гинеса. Мамка му, нищо общо с това, което пих в чужбина. Не знам защо! Бирата в кенчето миришеше на джибра и горчеше много! Не знам как е възможно това, обаче наливната е много по-добра от бутилираната. А мислех, че е обратното по принцип...
И така де, последно като бях във Варна и видях в една книжарница две книжки от типа "500 бири, които трябва да опитате". Мисля да си купя една от двете и да видим колко ще мога да опитам до края на живота си, социален експеримент!

CHEERS, MATES!!!