Какво ново (интересно) около вас? :)
Модератор: Ka-tet of 19
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Re: Какво ново (интересно) около вас? :)
Успех наистина.
Наблюдавам, че в София малките книжарнички все още функционират! Аз си мислех, че няма да издържат дълго след бума на големи вериги и климатизирани молове, но издържат вече десет години и са си все така свежи.
Наблюдавам, че в София малките книжарнички все още функционират! Аз си мислех, че няма да издържат дълго след бума на големи вериги и климатизирани молове, но издържат вече десет години и са си все така свежи.
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
-
- Dan-Tete
- Регистриран: вт май 05, 2009 1:40 pm
Nothingness написа:Успех наистина.

Противоотрова https://cyberandpaper.com/produkt/%D0%B ... %B5%D0%B2/
- PostMortem
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: нед авг 23, 2009 10:30 pm
В Неделя потеглям към Велико Търново, за да започна четвърта (и последна) година журналистика.
Свърших един стаж в местния вестник - "Посоки", от който написах доста материали в различни жанрове - статии, интервюта, коментари, репортажи и един очерк. Отзвукът от тяхна страна за мен беше повече от позитивен.
Доволен съм и от нещата, които успях да напиша това лято: проза и поезия, които бяха малко на брой, но за себе си виждам в тях развитие.
Нека започне Есента!
Свърших един стаж в местния вестник - "Посоки", от който написах доста материали в различни жанрове - статии, интервюта, коментари, репортажи и един очерк. Отзвукът от тяхна страна за мен беше повече от позитивен.
Доволен съм и от нещата, които успях да напиша това лято: проза и поезия, които бяха малко на брой, но за себе си виждам в тях развитие.
Нека започне Есента!
Угасват в миг факли, свещи и лампади.
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
Отвори ми се шанс да се прибера за няколко дена в България и мисля да се възползвам.

Днес получих отговор по една обява за работа, по която бях кандидатствал със СВ през август. Пичът иска да му отговарям на въпроси по имейла сред които имаше неща като: В кое основно училище и в коя детска градина си бил, в кой град, какъв успех си имал и т.н., страстен любител на алкохола ли си, употребявал ли си забранени субстанции (все едно някой ще му каже "да" ако е) и накрая: кой е богът на гръмотевиците почитан в провинция Нещо-си-там в Индия
То бива оригиналничане, но не му ли идва на акъл, че ако някой по-сериозен кадидат му чете глупостите, просто ще се откаже да продължи с кандидатстването за мястото?! Или просто се ебава човека - един от най-големите частни съдебни изпълнители в София
Ебаси, айде, приемам, че за идийците пита, за да види дали мога да търдя добре в интернет или нещо такова, но другите неща са си откровени глупости
Уникално е, че такива идиоти имат пари и вземат хора на работа. Просто е чудовищно!
Вчера пък един чичка ме убеждава колко е хубаво и полезно да работя безвъзмездно, защото така трябвало и така било по-ценно и как за мен стимулацията трябва да е морална, понеже правото е "изкуство за доброто и справедливото" и се помага на хора с проблеми. Отделно преди как се бачкало по бригади от младите без пази и се ходило в казарма без пари и аз нали също съм млад, няма бригади, няма казарма - ми да бачкам без пари тогава другаде
Накрая видях обява за секретарка, на която и искаха три снимки в цял ръст и в задълженията влиза придружаване на началника извън работно време до тях
Едната снимка трябваше да е по бански. По-долно племе от юристите работодатели няма.

То бива оригиналничане, но не му ли идва на акъл, че ако някой по-сериозен кадидат му чете глупостите, просто ще се откаже да продължи с кандидатстването за мястото?! Или просто се ебава човека - един от най-големите частни съдебни изпълнители в София

Ебаси, айде, приемам, че за идийците пита, за да види дали мога да търдя добре в интернет или нещо такова, но другите неща са си откровени глупости

Уникално е, че такива идиоти имат пари и вземат хора на работа. Просто е чудовищно!
Вчера пък един чичка ме убеждава колко е хубаво и полезно да работя безвъзмездно, защото така трябвало и така било по-ценно и как за мен стимулацията трябва да е морална, понеже правото е "изкуство за доброто и справедливото" и се помага на хора с проблеми. Отделно преди как се бачкало по бригади от младите без пази и се ходило в казарма без пари и аз нали също съм млад, няма бригади, няма казарма - ми да бачкам без пари тогава другаде

Накрая видях обява за секретарка, на която и искаха три снимки в цял ръст и в задълженията влиза придружаване на началника извън работно време до тях

-
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: чет май 29, 2008 2:38 pm
От приятели знам, че на интервюта за работа в IT сферата се задават много по-безумни въпроси от тия. Питали са един авер: Смяташ ли, че американците са ходили на луната през 1969?
и изглежда не се ебават, Важно е как ще им отговориш
и изглежда не се ебават, Важно е как ще им отговориш
- Метеорит
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Според мен проверяват, имаш ли чувство за хумор. 

Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
- PostMortem
- Guardian Of The Beams
Аз снощи бая се маскирах...
на концерт на Контрол, в който Контрол почнаха в 1часа.
В предходното време успях да се напия, изповръщам и други разни неща.
А Контрол изсвириха някои от класиките: Ужас, 100-150, Бий хлапето, Не съм нормален...
Още ми е заглъхнало дясното ухо, но беше яко.
на концерт на Контрол, в който Контрол почнаха в 1часа.
В предходното време успях да се напия, изповръщам и други разни неща.
А Контрол изсвириха някои от класиките: Ужас, 100-150, Бий хлапето, Не съм нормален...
Още ми е заглъхнало дясното ухо, но беше яко.
Аз пък щях да ходя някъде, но заспах преди да отида :( Одъртявам :(
-
- Dan-Tete

Ето

- Flesh
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пет мар 30, 2012 12:09 pm
- Контакти:
Не си направил линка достъпен за всички 

-
- Dan-Tete

- Flesh
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пет мар 30, 2012 12:09 pm
- Контакти:
В опциите албума трябва да е public, вероятно сега е на friends, тоест само приятелите ти в сураттефтера могат да го виждат
По същата причина преди 10 години сами обзаведохме гарсониера, вкл. кухнята. Само дивана и матрака на спалнята не бяха направени от нас. Най-трудното е проекта и правилните сметки за разкроя на детайлите. После...винтоверт и мускулиDarth Vader написа:... Да го ду...т алчните мързеливи тикви... Бюджетът ми беше около 550-600 лева. Имам да поръчам още един малък модул и като крайна цена ще се получи около 300-350 лева максимум.
Етоhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

-
- Dan-Tete

Не, че разбирам от тия неща, но ми изглежда на доста професионално изпълнение30sthell написа:По същата причина преди 10 години сами обзаведохме гарсониера, вкл. кухнята. Само дивана и матрака на спалнята не бяха направени от нас. Най-трудното е проекта и правилните сметки за разкроя на детайлите. После...винтоверт и мускулиDarth Vader написа:... Да го ду...т алчните мързеливи тикви... Бюджетът ми беше около 550-600 лева. Имам да поръчам още един малък модул и като крайна цена ще се получи около 300-350 лева максимум.
Етоhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Екстра е
Дядо ми си направи така секция, гардероб и шкафове с чекмеджета. И станаха учудващо добре, като се има предвид, че е на 90 г.; все едно са купувани.

Бре, да взема да го запозная с баба ми. Пет години е по-млада 

- PostMortem
- Guardian Of The Beams
Карам шофьорски курсове, та шофирам и решавам листовки през по-голяма част от деня, а през останалата съм изморен, за да свърша нещо ползотворно и лентяйствам.
Нямам и време да почета малко, за жалост, но ще си наваксам после.
Нямам и време да почета малко, за жалост, но ще си наваксам после.
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Мега зле е в работата последния месец...по 12 часа пред монитора на ден
Днес поне не гоним срокове и ми е по-лежерно...

Днес поне не гоним срокове и ми е по-лежерно...
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
And softly asked me to