Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг

Кралят е жив, да живее кралят

Модератор: Ka-tet of 19

Отговори
Потребителски аватар
NoLabel
Dinh
Dinh
Регистриран: нед авг 21, 2005 10:05 pm
Контакти:

Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг

Мнение от NoLabel » нед окт 09, 2005 6:15 pm

Пишете тук, ако купувате / продавате / разменяте / търсите книги на Кинг.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete
Регистриран: нед авг 21, 2005 3:12 pm

Мнение от Abigel » вт ное 01, 2005 7:51 am

не знаех къде точно да си напиша мнението,но...
някой да е ходил скоро на Славейков да си търси нещо?
Не бях ходила от много дълго време там и като видях на едно място То-едната част на 20лева, другата на 25 и Особени сезони на 20 лева, просто не знаех дали да й се изсмея на продавачката или да се ядосам.
Защото имаше повечето книги, които аз нямам, при това доста запазени, но на такива красиви цени - благодаря!
Иначе си взех Талисманът за 8 лева, след пазарене с един продавач, който му искаше 10.И 8 бяха много, но продавачът беше готин, а книгата-много запазена и се навих.
След това намерих "Долорес" също за 8 и ми стана тъпо,защото тази книга за първи път я видях да се продава някъде и то за цена, по-ниска от 10 или 20лева и не мога да си взема и нея, защото избързах.
Ако искате можем да сложим нова тема за книгите, цени, начини на намиране и т.н.
Мисля, че преди имаше такава тема, но сега просто не знаех дали пиша на точното място.сори за което.
ако искате преместете мнението.

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » вт ное 01, 2005 9:17 am

И в "Дом на книгата" в безистена срещу "Славейков" има доста книги на Кинг, но и там са на солени цени. Всичките ми книги на старо съм ги взела от Пловдив. За 2-3 г. горе-долу попълних колвкцията си. Сега също засичам от време на време. Цените са от 3 до 8-10 лева, но понеже хората ме познават там, когато взимам повече книги, ми правят и отстъпка. Така че ако някой иска, може да ми пише на лични кои книги му трябват и аз като ходя в Пловдив (което става веднъж в месеца), ще проверявам и съответно ще купувам. :D

Има и една книжарничка в Бургас, където от време на време идват ценни неща, но там ходя по-рядко. 2-3 пъти в годината. Там намерих "Зеленият път" на английски (на части). Едната беше 1!!! лев. Но ги нямаха всички, затова не взех.
Изображение

angora
Commoner
Commoner
Регистриран: пон окт 24, 2005 2:28 pm
Контакти:

Мнение от angora » вт ное 01, 2005 12:12 pm

С удоволствие ще ти поръчам 2 книга от "Безсъние". Купувам я до 10 лв, защото вече се побърках да я търся и да обикалям. Живея във Варна, но мога да се свържа с приятел в София, който да я вземе от теб. :) ... и да я плати, естествено.

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » вт ное 01, 2005 12:19 pm

Много се съмнявам, че ще ми продадат отделно част на книга, колкото и да ме харесват... :? Все пак това не е "Славейков", но, като се замисля, и цените не са същите. Жалко, че тази книга много трудно се намира (и "Сблъсък" също). Нищо де, ако я видя, ще я взема, а първата част ще си я оставя за мен, и без това ми е много опърпан екземплярът.
Изображение

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » ср ное 02, 2005 10:44 am

Сблъсък го имаше на Славейков, всичките части и то -се продаваха отделно.Но цената на едната книга беше 10лева...
Тази седмица мисля да пообиколя малко из София и да потърся по-трудно намираеми книжки и после ще споделя резултата с вас.

Annabell
Commoner
Commoner
Регистриран: съб ное 05, 2005 12:17 am
Контакти:

Мнение от Annabell » пон ное 07, 2005 12:42 am

Знаете ли, на една сергия намерих книги на Стивън Кинг и други готини автори на цена от.......2лв.!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
И това само защото са на издателства от типа "Народна култура" и пр. А на "Плеяда" ти съдират кожата!

Изображение

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » пон ное 07, 2005 2:46 pm

Annabell написа:Знаете ли, на една сергия намерих книги на Стивън Кинг и други готини автори на цена от.......2лв.!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
Ще споделиш ли с нас това ценно местенце, или ще ни дразниш само..... ;)
Аз пък нямам време да обикалям, а мислех да го направя.... :cry:

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » вт ное 08, 2005 8:09 pm

Пак съм аз.и понеже Анабел не иска да сподели мястото, аз ще ви кажа едно, което открих днес, но покрай което минавам рядко.
намира се в близост до НДК, от страната на НДК, точно където автобус 94 завива.
Днес си намерих "Играта на Джералд" за 4 лева, при това запазена. Имаше освен вече баналната "Мъртва зона" и "Сияние" и "Мизъри" пак на подобни цени.
Ако някой се интересува, да мине оттам.Желая ви късмет! ;)
п.с. мястото е една сергийка с кашони на книги.предполагам в топло време можете да намерите човека там.

angora
Commoner
Commoner
Регистриран: пон окт 24, 2005 2:28 pm
Контакти:

Мнение от angora » ср ное 09, 2005 7:29 pm

Ох, съжалявам, дълго време ме нямаше, но уви - кошмар, но без съновидения, изпуши ми харда. Ако все пак намериш "Безсъние" вземи ми и двете части, пък аз моята в крайна сметка ще намеря на кого да я подаря. Т.е. ако не държиш да си запазиш 1 част. Адресчето ми е angora_bg99@yahoo.com за по-бърза свръзка. Веднага ще се свържа с моя човек в София, за да направим покупката :) А "Сблъсък" - мисля, че някъде писах, я качих на сайта на Минковски. Ако някой иска копие - да я дръпне оттам или просто да ми прати мейл.

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » пет ное 18, 2005 11:05 am

Разменям Кристин 2.
ако има навити-да си казват.
Това съм го писала и в предишния форум, но тук вече има нови хора и затова реших да го напиша пак.

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » чет ное 24, 2005 9:09 pm

видях на едно място То-едната част на 20лева, другата на 25
Това е обир.Аз видях То за 19.50лв,при това не 1 или 2 а цели 3 книги(при това супер запазени,направо като нови)!Естествено си ги купих -струва си да се препрочетат

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » чет ное 24, 2005 9:16 pm

Аз пък доста време гледах старото издание 2те части за 10 лева. ;)
Изображение

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams

Мнение от J.S. » чет ное 24, 2005 9:21 pm

unheard lullaby написа:Аз пък доста време гледах старото издание 2те части за 10 лева. ;)
ОК,но аз все пак не се чувствам набутан-добре е че въобще се намират кинги в скапан град като Сливен

Потребителски аватар
It
Childe
Childe
Регистриран: пет ное 25, 2005 8:46 am
Контакти:

Продавам книги на Стивън Кинг

Мнение от It » пет ное 25, 2005 8:51 am

Ако на някой му трябва някоя книга на Стивън Кинг да ми пише - мога да намеря доста от най-редките.
Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Re: Продавам книги на Стивън Кинг

Мнение от Abigel » пон ное 28, 2005 12:31 pm

It написа:Ако на някой му трябва някоя книга на Стивън Кинг да ми пише - мога да намеря доста от най-редките.
Аз си търся То-част 2ра.до 7лева.ако я намериш, ще черпя ;)

Потребителски аватар
It
Childe
Childe
Регистриран: пет ное 25, 2005 8:46 am
Контакти:

Мнение от It » пон ное 28, 2005 7:35 pm

Толкова евтино не ги продавам.
Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил

Потребителски аватар
Gunslinger
Ka-tet of 19
Ka-tet of 19
Регистриран: съб авг 20, 2005 8:02 pm
Контакти:

Мнение от Gunslinger » пон ное 28, 2005 8:11 pm

It, аз от доста време си търся Сблъсък и бих платил до 15 лева, че и повече.. но да е в рамките на нормалното ;/
Ако намериш, свиркай :)
Честта е онази невидима кост, която държи главата изправена

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » пон ное 28, 2005 8:31 pm

It написа:Толкова евтино не ги продавам.
Аз бях длъжна да пробвам. И все пак-дай някакви имена и цени, след като ти ги продаваш. Ако имаш възможност, разбира се...Иначе се обезсмисля всеки да пита за нещо и ти да отговаряш.Поне аз мисля така.
п.с. аз книга на Кинг за над 8лева до сега не съм купувала...просто рано или късно намирам книгите някъде на приемлива цена.

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams

Мнение от J.S. » пон ное 28, 2005 8:43 pm

Abigel написа: аз книга на Кинг за над 8лева до сега не съм купувала...просто рано или късно намирам книгите някъде на приемлива цена.
Личи си че не си чела ТК...Аз книга от поредицата под 12лв. не съм купувал...направо ме разори тая Тъмна кула но поне знам че си струва...
Иначе останалите кинги се намират на по-нормални цени,от тях аз не съм купувал парче за над 8лв(не че и много кинги съм си купил,но..)

Отговори