Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг
Модератор: Ka-tet of 19
Купувам / продавам / разменям / търся книги на Кинг
Пишете тук, ако купувате / продавате / разменяте / търсите книги на Кинг.

не знаех къде точно да си напиша мнението,но...
някой да е ходил скоро на Славейков да си търси нещо?
Не бях ходила от много дълго време там и като видях на едно място То-едната част на 20лева, другата на 25 и Особени сезони на 20 лева, просто не знаех дали да й се изсмея на продавачката или да се ядосам.
Защото имаше повечето книги, които аз нямам, при това доста запазени, но на такива красиви цени - благодаря!
Иначе си взех Талисманът за 8 лева, след пазарене с един продавач, който му искаше 10.И 8 бяха много, но продавачът беше готин, а книгата-много запазена и се навих.
След това намерих "Долорес" също за 8 и ми стана тъпо,защото тази книга за първи път я видях да се продава някъде и то за цена, по-ниска от 10 или 20лева и не мога да си взема и нея, защото избързах.
Ако искате можем да сложим нова тема за книгите, цени, начини на намиране и т.н.
Мисля, че преди имаше такава тема, но сега просто не знаех дали пиша на точното място.сори за което.
ако искате преместете мнението.
някой да е ходил скоро на Славейков да си търси нещо?
Не бях ходила от много дълго време там и като видях на едно място То-едната част на 20лева, другата на 25 и Особени сезони на 20 лева, просто не знаех дали да й се изсмея на продавачката или да се ядосам.
Защото имаше повечето книги, които аз нямам, при това доста запазени, но на такива красиви цени - благодаря!
Иначе си взех Талисманът за 8 лева, след пазарене с един продавач, който му искаше 10.И 8 бяха много, но продавачът беше готин, а книгата-много запазена и се навих.
След това намерих "Долорес" също за 8 и ми стана тъпо,защото тази книга за първи път я видях да се продава някъде и то за цена, по-ниска от 10 или 20лева и не мога да си взема и нея, защото избързах.
Ако искате можем да сложим нова тема за книгите, цени, начини на намиране и т.н.
Мисля, че преди имаше такава тема, но сега просто не знаех дали пиша на точното място.сори за което.
ако искате преместете мнението.
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
И в "Дом на книгата" в безистена срещу "Славейков" има доста книги на Кинг, но и там са на солени цени. Всичките ми книги на старо съм ги взела от Пловдив. За 2-3 г. горе-долу попълних колвкцията си. Сега също засичам от време на време. Цените са от 3 до 8-10 лева, но понеже хората ме познават там, когато взимам повече книги, ми правят и отстъпка. Така че ако някой иска, може да ми пише на лични кои книги му трябват и аз като ходя в Пловдив (което става веднъж в месеца), ще проверявам и съответно ще купувам.
Има и една книжарничка в Бургас, където от време на време идват ценни неща, но там ходя по-рядко. 2-3 пъти в годината. Там намерих "Зеленият път" на английски (на части). Едната беше 1!!! лев. Но ги нямаха всички, затова не взех.

Има и една книжарничка в Бургас, където от време на време идват ценни неща, но там ходя по-рядко. 2-3 пъти в годината. Там намерих "Зеленият път" на английски (на части). Едната беше 1!!! лев. Но ги нямаха всички, затова не взех.
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Контакти:
Много се съмнявам, че ще ми продадат отделно част на книга, колкото и да ме харесват... :? Все пак това не е "Славейков", но, като се замисля, и цените не са същите. Жалко, че тази книга много трудно се намира (и "Сблъсък" също). Нищо де, ако я видя, ще я взема, а първата част ще си я оставя за мен, и без това ми е много опърпан екземплярът.
Пак съм аз.и понеже Анабел не иска да сподели мястото, аз ще ви кажа едно, което открих днес, но покрай което минавам рядко.
намира се в близост до НДК, от страната на НДК, точно където автобус 94 завива.
Днес си намерих "Играта на Джералд" за 4 лева, при това запазена. Имаше освен вече баналната "Мъртва зона" и "Сияние" и "Мизъри" пак на подобни цени.
Ако някой се интересува, да мине оттам.Желая ви късмет! ;)
п.с. мястото е една сергийка с кашони на книги.предполагам в топло време можете да намерите човека там.
намира се в близост до НДК, от страната на НДК, точно където автобус 94 завива.
Днес си намерих "Играта на Джералд" за 4 лева, при това запазена. Имаше освен вече баналната "Мъртва зона" и "Сияние" и "Мизъри" пак на подобни цени.
Ако някой се интересува, да мине оттам.Желая ви късмет! ;)
п.с. мястото е една сергийка с кашони на книги.предполагам в топло време можете да намерите човека там.
Ох, съжалявам, дълго време ме нямаше, но уви - кошмар, но без съновидения, изпуши ми харда. Ако все пак намериш "Безсъние" вземи ми и двете части, пък аз моята в крайна сметка ще намеря на кого да я подаря. Т.е. ако не държиш да си запазиш 1 част. Адресчето ми е angora_bg99@yahoo.com за по-бърза свръзка. Веднага ще се свържа с моя човек в София, за да направим покупката
А "Сблъсък" - мисля, че някъде писах, я качих на сайта на Минковски. Ако някой иска копие - да я дръпне оттам или просто да ми прати мейл.

- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Контакти:
Продавам книги на Стивън Кинг
Ако на някой му трябва някоя книга на Стивън Кинг да ми пише - мога да намеря доста от най-редките.
Ако още днес не спрете,
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
скоро всички ще умрете.
Аз съм ви предупредил.
Пениуайз,
Приятел мил
Re: Продавам книги на Стивън Кинг
Аз си търся То-част 2ра.до 7лева.ако я намериш, ще черпя ;)It написа:Ако на някой му трябва някоя книга на Стивън Кинг да ми пише - мога да намеря доста от най-редките.
- Gunslinger
- Ka-tet of 19
- Регистриран: съб авг 20, 2005 8:02 pm
- Контакти:
Аз бях длъжна да пробвам. И все пак-дай някакви имена и цени, след като ти ги продаваш. Ако имаш възможност, разбира се...Иначе се обезсмисля всеки да пита за нещо и ти да отговаряш.Поне аз мисля така.It написа:Толкова евтино не ги продавам.
п.с. аз книга на Кинг за над 8лева до сега не съм купувала...просто рано или късно намирам книгите някъде на приемлива цена.
Личи си че не си чела ТК...Аз книга от поредицата под 12лв. не съм купувал...направо ме разори тая Тъмна кула но поне знам че си струва...Abigel написа: аз книга на Кинг за над 8лева до сега не съм купувала...просто рано или късно намирам книгите някъде на приемлива цена.
Иначе останалите кинги се намират на по-нормални цени,от тях аз не съм купувал парче за над 8лв(не че и много кинги съм си купил,но..)