Ако някога срещнете Кинг...
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Ако някога срещнете Кинг...
Първо ще му кажа , че е най-добрият автор , който някога съм чел и ще се надявам да си нося Град Отчаяние , Омъстителите или Гробище за домашни любимци и ще го помоля да ми я надпише с автограф!!!
Скоро разигравах мислено ситуацията ако пътувам с него в самолет и седим на една седалка.
Човекът е свикнал да бъде тормозен и съответно не си поплюва да реже досадници. Ако имам възможност да говоря с него първо ще се овладея и после ще измисля тема, която би му била интересна и на него, тоест ще опитам да избегна да изглеждам като екзалтиран фен, който е толкова превъзбуден, че не може да каже нищо смислено. Няма да го хваля много и да му повтарям колко е велик, защото му е писнало да му го повтарят, а и много добре го осъзнава.
Ако покажа добър интелект и познания имам шанс да проведа незабравим разговор с Краля.
Steve, what creeps me out is the fact you put such crap as 2012 in your best movie list for this year. Btw your inpact on me is so deep that I feel I know you for years and it`s fucking frustrating to keep wondering what to say in order not to be ignored by you. Which reminds me it would be nice you write a short story about the great fear of desperate fan who tries to hold the attention of his favourite author ...
Човекът е свикнал да бъде тормозен и съответно не си поплюва да реже досадници. Ако имам възможност да говоря с него първо ще се овладея и после ще измисля тема, която би му била интересна и на него, тоест ще опитам да избегна да изглеждам като екзалтиран фен, който е толкова превъзбуден, че не може да каже нищо смислено. Няма да го хваля много и да му повтарям колко е велик, защото му е писнало да му го повтарят, а и много добре го осъзнава.
Ако покажа добър интелект и познания имам шанс да проведа незабравим разговор с Краля.
Steve, what creeps me out is the fact you put such crap as 2012 in your best movie list for this year. Btw your inpact on me is so deep that I feel I know you for years and it`s fucking frustrating to keep wondering what to say in order not to be ignored by you. Which reminds me it would be nice you write a short story about the great fear of desperate fan who tries to hold the attention of his favourite author ...
Bying almost all of your books I spent roughly 500$ of which you recieved approximately 100, which you barely noticed, while I`ve got more than 30 000 pages of first class unforgetable experience. It`s just an unfair deal, I think it sucks to be a writer ...
Бих казала нещо много подобно, но по следния начин:balefire написа:Which reminds me it would be nice you write a short story about the great fear of desperate fan who tries to hold the attention of his favourite author ...
Мистър Кинг (е звучи много по-яко от Стив) ако напишете разказ за отчаян фен с лабилна психика, преследващ любимият си автор, който го пренебрегва, би било във ваш стил в краят на разказът писателят да бъде убит или поне оскатен и травматизиран до края на живота си. Така че, ще ми позволите ли да изкажа своето възхищение, или ще се надявате да съм стабилна психически?
Дори да не проработи, ще направи известно впечатление.
- edenbeast
- Dan-Tete
- Регистриран: съб авг 20, 2005 10:08 pm
- Контакти:
Хмм, той е един от хората (известни личности), с които най-много бих искал да проведа един дълъг разговор на много и най-различни теми.
Трудно бих избрал едно нещо, което да спомена тук.....но ако трябва все пак да го направя - може би бих го питал, дали е религиозен и като цяло, какво му е отношението спрямо религията, без значение коя, а религията като концепция и като идея.
Трудно бих избрал едно нещо, което да спомена тук.....но ако трябва все пак да го направя - може би бих го питал, дали е религиозен и като цяло, какво му е отношението спрямо религията, без значение коя, а религията като концепция и като идея.
"Stay scared!"
Автограф, и ще го питам относно края на "Дългата разходка"
- Метеорит
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Mustang написа :
Мистър Кинг (е звучи много по-яко от Стив) ако напишете разказ за отчаян фен с лабилна психика, преследващ любимият си автор, който го пренебрегва, би било във ваш стил в краят на разказът писателят да бъде убит или поне оскатен и травматизиран до края на живота си. Така че, ще ми позволите ли да изкажа своето възхищение, или ще се надявате да съм стабилна психически?
Че той няма ли цял роман на подобна тема ?
Че той няма ли цял роман на подобна тема ?
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
Мизъри прокарва именно тази идея- за вманиачените фенове психари
- desert_rose
- Follower of the Eld
- Регистриран: вт яну 08, 2013 2:54 am
Няма да го закачам. Ще оставя човека на мира. Може би само ще му се усмихна. Той си знае, че е страхотен!