Стари книги на Кинг на изгодни цени
Модератор: Ka-tet of 19
- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Стари книги на Кинг на изгодни цени
Понеже забелязах, че доста от вас издирват книги на Кинг, които са били издадени у нас преди години и в момента са почти неоткриваеми, ето една виртуална антикварна книжарница, в която се предлагат част от тях на смешно ниски цени:
Бягащият човек - 4 лв
Гняв - 4 лв
Дългата разходка - 7 лв
Живата факла - 4 лв
Кери - 5 лв
Мизъри - 4 лв
Мъртвата зона (голям формат) - 12 лв
Очите на дракона - 6 лв
Пътна мрежа - 6 лв
Сияние - 9 лв
Четири след полунощ - 6 лв
Въпросните книги могат да бъдат поръчани чрез имейл или телефон (за повече информация вижте ТУК ), но имайте предвид, че стойността на поръчката ви не трябва да е под 15 лв.
Бягащият човек - 4 лв
Гняв - 4 лв
Дългата разходка - 7 лв
Живата факла - 4 лв
Кери - 5 лв
Мизъри - 4 лв
Мъртвата зона (голям формат) - 12 лв
Очите на дракона - 6 лв
Пътна мрежа - 6 лв
Сияние - 9 лв
Четири след полунощ - 6 лв
Въпросните книги могат да бъдат поръчани чрез имейл или телефон (за повече информация вижте ТУК ), но имайте предвид, че стойността на поръчката ви не трябва да е под 15 лв.
- Ангел без криле
- Childe
- Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm
- Ангел без криле
- Childe
- Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm
Ако щеш ми вярвай обикалял съм цялата главна и всички тия баби нищичко на Стивън Кинг нямат. Все е дно и също е на всякъде - "Мъртвата зона" ,"Очите на дракона" и "Мизъри" се намират сравнително лесно. А да щях да забравя и "ТО" първата книга също лесно се намира ,но за какво ти е първата като не може да намериш последните 2.
В сайта намерих интересни книги ,но не обичам да поръчвам стари книги по интернет без да съм ги видял. Защото повечето са в окаено състояние :?
В сайта намерих интересни книги ,но не обичам да поръчвам стари книги по интернет без да съм ги видял. Защото повечето са в окаено състояние :?
Купих си две преди месец в отлично състояние бяха... почти неотваряни...Ангел без криле написа:Ако щеш ми вярвай обикалял съм цялата главна и всички тия баби нищичко на Стивън Кинг нямат. Все е дно и също е на всякъде - "Мъртвата зона" ,"Очите на дракона" и "Мизъри" се намират сравнително лесно. А да щях да забравя и "ТО" първата книга също лесно се намира ,но за какво ти е първата като не може да намериш последните 2.
Правилно!А То част 2 не се намира лесно, защото не веднъж писахме във форума, че то е издадено в по-малък тираж от То- част 1 и е нормално да е дефицит и желаещите да си го набавят, имайки част 1 не са малко :? Аз също го нямам.radiante написа:Абе да ви кажа честно цените не са чак толкова изгодни. По спирките баби продават книги на къде-къде по-ниски цениТака че нищо не губите, ако проверите първо при тях
![]()
За съжаление в момента не мога да намеря подобни места с изгодни цени на книгите, защото съм "вързана" в квартала си

- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Попаднах на още една антикварна книжарница, в която има доста книги на Кинг - http://www.alba-books.com/index.php . Само че цените са бая солени... :roll:
http://www.alba-books.com/index.php?go=products&id=2123 -- Кристин 1&2 за 50лв... Имат и някои цени на книги които са прилични разбира де,но повечето са направо безумни.Кой би се изръсил толкова?
Иначе имат доста книжки да!

- DiZZy
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
- Контакти:
Eми и аз я търсих близо година и половина и из Бургас и из София, но без особен резултат, докато преди седмица не видях да ги продават и трите заедно в комплект горе на Богориди до Морската градина. Но не вярвам да я откриеш цялата трилогия на едно място....dilomski написа:здравейте всички, искам само да попитам откъде мога да си намеря "Сблъсък".Супер много търсих и никъде не я намерих, говоря за Бургас.Бих проверил и на Славейков, когато имам път, но ако имате идеи, моля пишете.мерси предварително!
Но щом си от Бургас мога да ти дам втората част, че ми се повтаря ;)
Дизи е момичеdilomski написа:имал си късмет...и аз видях че продават втората част, ама сметнах че няма смисъл да я вземам, защото така или иначе няма да почна да я чета преди да съм се сдобил и с трите.остава вариантът да оглеждам все някога пак трябва да изкочи.

Не си прав, с търпение всичко се постига. Аз си купих 3та част на Сблъсък, без да знам, че има 1ва и 2ра

Аз се замислям да дам вече 30лв за Безсъние, но вероятно само 1та книга струва толкова. А 60 няма да дам. Някой има ли информация колко струва, на Славейков напр., че нямам път натам

"Добрите приятели са като звездите. Невинаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там..."
Re: Стари книги на Кинг на изгодни цени
Много Благодаря

Сблъсък том3 за 10лв.
Мисля,че влиза в графата "Стари книги на Кинг на изгодни цени".
Мисля,че влиза в графата "Стари книги на Кинг на изгодни цени".
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
В Пловдив до пощата има 2ра част на Сблъсък за 6 лв, ако някой я търси. Освен това имаше и Кристин 2те части, Гняв и 1ва на Неизживени спомени +няколко части от кулата, но не видях цени. Ааа и Клетка. Ако някой иска нещо, мога да му взема и да му пратя, понеже съм много добричка
, пък и феновете трябва да се подкрепяме.