Стари книги на Кинг на изгодни цени

Кралят е жив, да живее кралят

Модератор: Ka-tet of 19

Отговори
Потребителски аватар
deadface
Insorcist
Insorcist
Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm

Стари книги на Кинг на изгодни цени

Мнение от deadface » пет юли 27, 2007 5:30 am

Понеже забелязах, че доста от вас издирват книги на Кинг, които са били издадени у нас преди години и в момента са почти неоткриваеми, ето една виртуална антикварна книжарница, в която се предлагат част от тях на смешно ниски цени:

Бягащият човек - 4 лв
Гняв - 4 лв
Дългата разходка - 7 лв
Живата факла - 4 лв
Кери - 5 лв
Мизъри - 4 лв
Мъртвата зона (голям формат) - 12 лв
Очите на дракона - 6 лв
Пътна мрежа - 6 лв
Сияние - 9 лв
Четири след полунощ - 6 лв

Въпросните книги могат да бъдат поръчани чрез имейл или телефон (за повече информация вижте ТУК ), но имайте предвид, че стойността на поръчката ви не трябва да е под 15 лв.
Изображение

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » пет юли 27, 2007 11:37 am

Сега го поразгледах,изтървал си Гробище за домашни любимци - 7 лв,може би защото не беше написан автора.

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete
Регистриран: нед авг 21, 2005 3:12 pm

Мнение от Abigel » вт юли 31, 2007 1:02 am

ами тези ги имам, но информацията си е полезна ;)
"Добрите приятели са като звездите. Невинаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там..."

Потребителски аватар
Ангел без криле
Childe
Childe
Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm

Мнение от Ангел без криле » ср авг 01, 2007 12:20 am

А някой поръчвал ли си е книги от този сайт?

radiante
Commoner
Commoner
Регистриран: нед авг 12, 2007 1:18 pm

Мнение от radiante » нед авг 12, 2007 1:19 pm

Абе да ви кажа честно цените не са чак толкова изгодни. По спирките баби продават книги на къде-къде по-ниски цени :) Така че нищо не губите, ако проверите първо при тях :D

Потребителски аватар
Ангел без криле
Childe
Childe
Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm

Мнение от Ангел без криле » ср авг 15, 2007 1:56 pm

Ако щеш ми вярвай обикалял съм цялата главна и всички тия баби нищичко на Стивън Кинг нямат. Все е дно и също е на всякъде - "Мъртвата зона" ,"Очите на дракона" и "Мизъри" се намират сравнително лесно. А да щях да забравя и "ТО" първата книга също лесно се намира ,но за какво ти е първата като не може да намериш последните 2.
В сайта намерих интересни книги ,но не обичам да поръчвам стари книги по интернет без да съм ги видял. Защото повечето са в окаено състояние :?

Потребителски аватар
Vokial
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: вт апр 24, 2007 9:18 pm

Мнение от Vokial » нед авг 19, 2007 7:31 pm

Ангел без криле написа:Ако щеш ми вярвай обикалял съм цялата главна и всички тия баби нищичко на Стивън Кинг нямат. Все е дно и също е на всякъде - "Мъртвата зона" ,"Очите на дракона" и "Мизъри" се намират сравнително лесно. А да щях да забравя и "ТО" първата книга също лесно се намира ,но за какво ти е първата като не може да намериш последните 2.
В сайта намерих интересни книги ,но не обичам да поръчвам стари книги по интернет без да съм ги видял. Защото повечето са в окаено състояние :?
Купих си две преди месец в отлично състояние бяха... почти неотваряни...

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » чет авг 30, 2007 11:59 pm

radiante написа:Абе да ви кажа честно цените не са чак толкова изгодни. По спирките баби продават книги на къде-къде по-ниски цени :) Така че нищо не губите, ако проверите първо при тях :D
Правилно!А То част 2 не се намира лесно, защото не веднъж писахме във форума, че то е издадено в по-малък тираж от То- част 1 и е нормално да е дефицит и желаещите да си го набавят, имайки част 1 не са малко :? Аз също го нямам.
За съжаление в момента не мога да намеря подобни места с изгодни цени на книгите, защото съм "вързана" в квартала си :D

Потребителски аватар
deadface
Insorcist
Insorcist

Мнение от deadface » вт сеп 18, 2007 5:32 am

Попаднах на още една антикварна книжарница, в която има доста книги на Кинг - http://www.alba-books.com/index.php . Само че цените са бая солени... :roll:
Изображение

Потребителски аватар
BloodAti
Dinh
Dinh
Регистриран: ср сеп 05, 2007 9:25 am

Мнение от BloodAti » вт сеп 18, 2007 11:26 am

http://www.alba-books.com/index.php?go=products&id=2123 -- Кристин 1&2 за 50лв... Имат и някои цени на книги които са прилични разбира де,но повечето са направо безумни.Кой би се изръсил толкова? :D Иначе имат доста книжки да!

dilomski
Commoner
Commoner
Регистриран: пет сеп 21, 2007 3:58 pm

Мнение от dilomski » пет сеп 21, 2007 4:00 pm

здравейте всички, искам само да попитам откъде мога да си намеря "Сблъсък".Супер много търсих и никъде не я намерих, говоря за Бургас.Бих проверил и на Славейков, когато имам път, но ако имате идеи, моля пишете.мерси предварително!

Потребителски аватар
DiZZy
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: ср авг 31, 2005 1:22 am
Контакти:

Мнение от DiZZy » пет сеп 21, 2007 4:36 pm

dilomski написа:здравейте всички, искам само да попитам откъде мога да си намеря "Сблъсък".Супер много търсих и никъде не я намерих, говоря за Бургас.Бих проверил и на Славейков, когато имам път, но ако имате идеи, моля пишете.мерси предварително!
Eми и аз я търсих близо година и половина и из Бургас и из София, но без особен резултат, докато преди седмица не видях да ги продават и трите заедно в комплект горе на Богориди до Морската градина. Но не вярвам да я откриеш цялата трилогия на едно място....
Но щом си от Бургас мога да ти дам втората част, че ми се повтаря ;)

dilomski
Commoner
Commoner
Регистриран: пет сеп 21, 2007 3:58 pm

Мнение от dilomski » пет сеп 21, 2007 7:43 pm

имал си късмет...и аз видях че продават втората част, ама сметнах че няма смисъл да я вземам, защото така или иначе няма да почна да я чета преди да съм се сдобил и с трите.остава вариантът да оглеждам все някога пак трябва да изкочи.

Потребителски аватар
deadface
Insorcist
Insorcist

Мнение от deadface » пет сеп 21, 2007 10:13 pm

Не знам дали ще успееш да си я намериш, но поне можеш да я прочетеш от ТУК (или евентуално да си я принтираш).
Изображение

Потребителски аватар
Abigel
Dan-Tete
Dan-Tete

Мнение от Abigel » съб сеп 22, 2007 12:24 am

dilomski написа:имал си късмет...и аз видях че продават втората част, ама сметнах че няма смисъл да я вземам, защото така или иначе няма да почна да я чета преди да съм се сдобил и с трите.остава вариантът да оглеждам все някога пак трябва да изкочи.
Дизи е момиче :D
Не си прав, с търпение всичко се постига. Аз си купих 3та част на Сблъсък, без да знам, че има 1ва и 2ра :lol: И я прочетох на това отгоре, ей така, беше ми интересна. После дълго издирвах другите две части из цяла София, но намерих и тях. Цялата поредица не ми излезе повече от 15лв, но се искаше голяма доза търпение. Май в събирането на всички книги на Кинг това е ключът към успеха.

Аз се замислям да дам вече 30лв за Безсъние, но вероятно само 1та книга струва толкова. А 60 няма да дам. Някой има ли информация колко струва, на Славейков напр., че нямам път натам :oops:
"Добрите приятели са като звездите. Невинаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там..."

Потребителски аватар
Spidy
Childe
Childe
Регистриран: пон юли 03, 2006 5:29 pm
Контакти:

Мнение от Spidy » съб сеп 22, 2007 9:11 pm

На Славейков се появява изключително рядко и веднага я купуват (за 60 лв някъде). С другите антикварни книжарници също е така

Потребителски аватар
Meriadoc
Devar-Toi
Devar-Toi
Регистриран: вт авг 30, 2005 10:28 pm
Контакти:

Мнение от Meriadoc » пон сеп 24, 2007 12:37 pm

Spidy написа:На Славейков се появява изключително рядко и веднага я купуват (за 60 лв някъде). С другите антикварни книжарници също е така
Верно ли я направиха 60 лева :) След година-две като си продам колекцията на Кинг, смятам да го купя тоя площад :D

Buhlio
Ka-mai
Ka-mai
Регистриран: чет апр 17, 2008 6:37 pm

Re: Стари книги на Кинг на изгодни цени

Мнение от Buhlio » чет апр 17, 2008 6:59 pm

Много Благодаря :) :)

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » чет апр 17, 2008 7:23 pm

Сблъсък том3 за 10лв.
Мисля,че влиза в графата "Стари книги на Кинг на изгодни цени".

Потребителски аватар
unheard lullaby
An Imaginary Friend
An Imaginary Friend
Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
Контакти:

Мнение от unheard lullaby » чет май 22, 2008 12:23 am

В Пловдив до пощата има 2ра част на Сблъсък за 6 лв, ако някой я търси. Освен това имаше и Кристин 2те части, Гняв и 1ва на Неизживени спомени +няколко части от кулата, но не видях цени. Ааа и Клетка. Ако някой иска нещо, мога да му взема и да му пратя, понеже съм много добричка :D , пък и феновете трябва да се подкрепяме.
Изображение

Отговори