Стари книги на Кинг на изгодни цени

Кралят е жив, да живее кралят

Модератор: Ka-tet of 19

Отговори
Потребителски аватар
deimos
Ka-mai
Ka-mai
Регистриран: пон авг 31, 2009 11:55 pm

Re: Стари книги на Кинг на изгодни цени

Мнение от deimos » чет мар 04, 2010 7:53 am

Град Отчаяние в този сайт е в толкова окаяно състояние, че като гледам корицата ще се разпадне всеки момент. Освен това изглежда сякаш някой е ял мазни банички върху книгата. И имат наглостта да искат 30 лв. за книга в такова състояние :angry2:
Като гледам цените и на останалите им книги са такива като че ли те единствени продават антикварни книги в България. Алчни, алчни та са се самозабравили.
“Fiction is the truth inside the lie.”

Mishoka3
Childe
Childe
Регистриран: ср яну 07, 2009 9:38 pm

Мнение от Mishoka3 » чет мар 04, 2010 9:11 am

man2 написа:http://www.bgold-books.com/?book_id=12732

Това е Град Отчаяние....пазарувал съм неколкократно от сайта - безплатна доставка с куриер на вратата без значение в коя част на България си!
Хахахах , на тия като им гледам цените особено на Живата факла , ТО , 4 след полунощ и направо ми става смешно!!! :))

J.S.
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: пон окт 24, 2005 8:56 pm

Мнение от J.S. » чет мар 04, 2010 10:48 am

Oт този сайт и аз съм пазарувал, когато го открих преди около 3 години продаваха доста по-евтино. Но мисля, че все още правят големи намаления (по свой си, странен начин, не мога да кажа как си образуват цените :tooth: ).

man2
Childe
Childe
Регистриран: вт мар 20, 2007 4:51 pm

Мнение от man2 » чет мар 04, 2010 1:08 pm

Само за сведения: от същия този сайт си купих : Сблъсък 1 и 2 ра част преди година - за по 9 лв едната част.
Всичко е относително.
Все пак тази книга е рядка, затова съм я написал... в условията винаги можеш да я върнеш, така че...

Потребителски аватар
Blond
Childe
Childe
Регистриран: ср май 07, 2008 11:15 am

Мнение от Blond » съб мар 06, 2010 8:23 pm

Варна, до бившето фото "Луна":
"Сблъсък" 3-те тома- 20лв
"То", старото издание 2-та тома, в идеално с-яние- 20лв
има и "Драконови сълзи" на Кунц не знам за колко я продават.

Buhlio
Ka-mai
Ka-mai
Регистриран: чет апр 17, 2008 6:37 pm

Мнение от Buhlio » чет май 06, 2010 7:29 pm

Вчера си закупих от Славейков "Отмъстителите" за 5лв, съвсем нова и двете първи части на Тъмната кула за общо 10лв.Имаше още много редки и на съвсем малки цени, за разлика от няколко съседни сергии, където една жена искаше да ми продаде Отмъстителите на 40лв и двете кули за 30 общо.На връщане ги показах и направо й прилоша!

Потребителски аватар
deimos
Ka-mai
Ka-mai
Регистриран: пон авг 31, 2009 11:55 pm

Мнение от deimos » чет май 06, 2010 10:26 pm

Браво, много изгодно си купил "Отмъстителите" :wink:
Аз "Град Отчаяние" и "Отмъстителите" си ги купих общо двете за 24 лв. в много добро състояние. Останаха ми само "Сърца в Атлантида" (чакам преиздаването тази година) и "Цикъл на върколака". Тези две книги ме делят от пълната колекция на Стивън Кинг на български.
“Fiction is the truth inside the lie.”

welmud
Childe
Childe
Регистриран: нед мар 21, 2010 8:54 pm

Мнение от welmud » чет май 06, 2010 11:20 pm

Оказва се обаче че 'Цикъл на Върколака' не е много рядка,по-скоро е безумно скъпа.След като имам почти всичко излизало на български мога спокойно да заявя че по-редки книги от двете издания на 'Хермес' (Подпалвачката;Мъртвата Зона) едва ли има.Ей тия ако ми попаднат... :sad: обаче няма.

Потребителски аватар
ardo
Devar-Toi
Devar-Toi
Регистриран: чет юни 05, 2008 11:37 pm
Контакти:

Мнение от ardo » пон юни 07, 2010 5:57 am

http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... %D0%BC%202" onclick="window.open(this.href);return false;
чакам да ми го изпратят с доставката няма да мине 10 лева. :smile:
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.

Amero=Euro=......

Buhlio
Ka-mai
Ka-mai

Мнение от Buhlio » ср сеп 01, 2010 11:29 am

Поръчах си "Торба с кости" за 20 лв.Надявам се да не съм сгрешил, но отдавна я искам, а навсякъде ми я предлагат към 40 лв. :smile: Утре ще я чакам и я почвам.
Купих скоро от "книжен пазар" за 14 лв двата тома на Кристин, чисто нови и много им се радвам.Всеки ден си проверявам този сайт за книги. :)) По няколко пъти, че скоро изпуснах "Неизживени спомени" и много се ядосах.

Потребителски аватар
Sucre
Follower of the Eld
Follower of the Eld
Регистриран: чет авг 05, 2010 3:46 pm

Мнение от Sucre » съб сеп 04, 2010 10:38 pm

Скоро ще ходя в София. Някой виждал ли е да се продават някъде книги на Кинг на изгодни цени?

Radical axis
Childe
Childe
Регистриран: съб сеп 12, 2009 6:30 pm

Мнение от Radical axis » вт сеп 07, 2010 2:23 am

Да. Отиди на Славейков. Но недей да купуваш от кожодерите на сергиите, а пресечи улицата, която върви успоредно с "главния" пазар и влизай в междублоковите пространства. Там ще намериш доста незабележими книжарници, които са просто пълни с Кинг на изгодни цени. Не знам дали го обясних много като хората, но за последно бях там преди около година. Сам мога да отида, но ми се струва, че го казах малко неясно. Нека някой от София да обясни по-добре.

Иначе аз специално си купих от тези книжарници една доста рядка книга на А. Кристи за 10 лв.(на сергиите ми искаха 20), две на Петър Бобев за общо 14 лв.(на сергиите ми искаха 20 за едната!) и трите тома на "Сблъсък" за 30 лв.(предполагам 60 лв. на сергиите). Не беше зле определено.

Иначе страхотно място е пазарът в Пловдив до пощата. Оттам съм си попълнил почти цялата колекция на Кинг дотук(около 60 книги) като май 2-3 пъти максимум съм плащал повече от 10 лв. за книга(14 лв. за "Торба с кости" и 12 лв. за "Всичко е съдбовно" и май са това). Още повече, че там не само Кинг върви на отлични цени. Днес например си взех едно невероятно издание на Властелина - и трите тома в една книга с твърди корици за 18 лв. Като я гледам, буквално не е била разлиствана. И още десетки други, но няма смисъл за разправям за тях сега.

Потребителски аватар
Sucre
Follower of the Eld
Follower of the Eld
Регистриран: чет авг 05, 2010 3:46 pm

Мнение от Sucre » вт сеп 07, 2010 2:27 am

Благодаря за информацията.

Radical axis
Childe
Childe
Регистриран: съб сеп 12, 2009 6:30 pm

Мнение от Radical axis » пет сеп 10, 2010 1:21 am

Сега ми хрумна още едно яко място в София. Точно до спирката, до която е БАН(99% съм сигурен, че е "Плиска", но да не объркам някого), има една-две сергии. На първата цените са почти символични и има доста Кинг и не само. Или оттам, или от Пловдив си намерих "Отмъстителите" за 8.80 лв.

Потребителски аватар
CELL
Breaker
Breaker
Регистриран: вт юли 20, 2010 4:44 pm

Мнение от CELL » пет сеп 10, 2010 9:35 am

Radical axis написа:Сега ми хрумна още едно яко място в София. Точно до спирката, до която е БАН(99% съм сигурен, че е "Плиска", но да не объркам някого), има една-две сергии. На първата цените са почти символични и има доста Кинг и не само. Или оттам, или от Пловдив си намерих "Отмъстителите" за 8.80 лв.
Нещо не те разбрах... Плиска,БАН е в центъра на София доколкото знам :shades:

Buhlio
Ka-mai
Ka-mai

Мнение от Buhlio » съб сеп 25, 2010 11:04 am

Днес видях, че в "книжен пазар" продават Томинокърс доста изгодно.Аз я имам и не ми трябва, но ако някой я търси - да побърза, за да не я изпусне.

Потребителски аватар
CELL
Breaker
Breaker
Регистриран: вт юли 20, 2010 4:44 pm

Мнение от CELL » съб сеп 25, 2010 3:54 pm

Buhlio написа:Днес видях, че в "книжен пазар" продават Томинокърс доста изгодно.Аз я имам и не ми трябва, но ако някой я търси - да побърза, за да не я изпусне.
Най-вероятно е моята обява: 20лв. (нова книга) :ae:

di44i
Commoner
Commoner
Регистриран: вт дек 21, 2010 12:26 am

Мнение от di44i » чет дек 23, 2010 10:20 pm

Някой може ли да ми каже място, където продават стари книги на изгодни цени около мол София или Халите (освен Славейков, защото има доста противоречиви мнения за цените там, за жалост главно за високи цени :( )?

KR@$
Commoner
Commoner
Регистриран: чет дек 16, 2010 5:02 pm

Мнение от KR@$ » чет дек 23, 2010 10:48 pm

Някой би ли ме просветлил за книги на Кинг във Варна, защото днес ходих до книжния пазар, но нямаха Колорадеца. На едното място го продали миналата седмица, на другото онзи ден (егати късмета). :huh:

Потребителски аватар
Ангел без криле
Childe
Childe
Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm

Мнение от Ангел без криле » пон фев 28, 2011 11:11 am

welmud написа:...След като имам почти всичко излизало на български мога спокойно да заявя че по-редки книги от двете издания на 'Хермес' (Подпалвачката;Мъртвата Зона) едва ли има.Ей тия ако ми попаднат... :sad: обаче няма.
Ето тук може да намериш изданията на Подпалвачката и Мъртвата зона от ИК Хермес и то на съвсем нормални цени, ако още ти трябват:
http://go.aukro.bg/listing.php/search?s ... gory=47254

Аз си купих "Маймуната" от този сайт и съм доволен.

Отговори