Стари книги на Кинг на изгодни цени
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Стари книги на Кинг на изгодни цени
Град Отчаяние в този сайт е в толкова окаяно състояние, че като гледам корицата ще се разпадне всеки момент. Освен това изглежда сякаш някой е ял мазни банички върху книгата. И имат наглостта да искат 30 лв. за книга в такова състояние
Като гледам цените и на останалите им книги са такива като че ли те единствени продават антикварни книги в България. Алчни, алчни та са се самозабравили.
Като гледам цените и на останалите им книги са такива като че ли те единствени продават антикварни книги в България. Алчни, алчни та са се самозабравили.
“Fiction is the truth inside the lie.”
Хахахах , на тия като им гледам цените особено на Живата факла , ТО , 4 след полунощ и направо ми става смешно!!!man2 написа:http://www.bgold-books.com/?book_id=12732
Това е Град Отчаяние....пазарувал съм неколкократно от сайта - безплатна доставка с куриер на вратата без значение в коя част на България си!
Oт този сайт и аз съм пазарувал, когато го открих преди около 3 години продаваха доста по-евтино. Но мисля, че все още правят големи намаления (по свой си, странен начин, не мога да кажа как си образуват цените ).
Само за сведения: от същия този сайт си купих : Сблъсък 1 и 2 ра част преди година - за по 9 лв едната част.
Всичко е относително.
Все пак тази книга е рядка, затова съм я написал... в условията винаги можеш да я върнеш, така че...
Всичко е относително.
Все пак тази книга е рядка, затова съм я написал... в условията винаги можеш да я върнеш, така че...
Варна, до бившето фото "Луна":
"Сблъсък" 3-те тома- 20лв
"То", старото издание 2-та тома, в идеално с-яние- 20лв
има и "Драконови сълзи" на Кунц не знам за колко я продават.
"Сблъсък" 3-те тома- 20лв
"То", старото издание 2-та тома, в идеално с-яние- 20лв
има и "Драконови сълзи" на Кунц не знам за колко я продават.
Вчера си закупих от Славейков "Отмъстителите" за 5лв, съвсем нова и двете първи части на Тъмната кула за общо 10лв.Имаше още много редки и на съвсем малки цени, за разлика от няколко съседни сергии, където една жена искаше да ми продаде Отмъстителите на 40лв и двете кули за 30 общо.На връщане ги показах и направо й прилоша!
Браво, много изгодно си купил "Отмъстителите"
Аз "Град Отчаяние" и "Отмъстителите" си ги купих общо двете за 24 лв. в много добро състояние. Останаха ми само "Сърца в Атлантида" (чакам преиздаването тази година) и "Цикъл на върколака". Тези две книги ме делят от пълната колекция на Стивън Кинг на български.
Аз "Град Отчаяние" и "Отмъстителите" си ги купих общо двете за 24 лв. в много добро състояние. Останаха ми само "Сърца в Атлантида" (чакам преиздаването тази година) и "Цикъл на върколака". Тези две книги ме делят от пълната колекция на Стивън Кинг на български.
“Fiction is the truth inside the lie.”
Оказва се обаче че 'Цикъл на Върколака' не е много рядка,по-скоро е безумно скъпа.След като имам почти всичко излизало на български мога спокойно да заявя че по-редки книги от двете издания на 'Хермес' (Подпалвачката;Мъртвата Зона) едва ли има.Ей тия ако ми попаднат... обаче няма.
http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... %D0%BC%202" onclick="window.open(this.href);return false;
чакам да ми го изпратят с доставката няма да мине 10 лева.
чакам да ми го изпратят с доставката няма да мине 10 лева.
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
Поръчах си "Торба с кости" за 20 лв.Надявам се да не съм сгрешил, но отдавна я искам, а навсякъде ми я предлагат към 40 лв. Утре ще я чакам и я почвам.
Купих скоро от "книжен пазар" за 14 лв двата тома на Кристин, чисто нови и много им се радвам.Всеки ден си проверявам този сайт за книги. По няколко пъти, че скоро изпуснах "Неизживени спомени" и много се ядосах.
Купих скоро от "книжен пазар" за 14 лв двата тома на Кристин, чисто нови и много им се радвам.Всеки ден си проверявам този сайт за книги. По няколко пъти, че скоро изпуснах "Неизживени спомени" и много се ядосах.
Скоро ще ходя в София. Някой виждал ли е да се продават някъде книги на Кинг на изгодни цени?
-
- Childe
- Регистриран: съб сеп 12, 2009 6:30 pm
Да. Отиди на Славейков. Но недей да купуваш от кожодерите на сергиите, а пресечи улицата, която върви успоредно с "главния" пазар и влизай в междублоковите пространства. Там ще намериш доста незабележими книжарници, които са просто пълни с Кинг на изгодни цени. Не знам дали го обясних много като хората, но за последно бях там преди около година. Сам мога да отида, но ми се струва, че го казах малко неясно. Нека някой от София да обясни по-добре.
Иначе аз специално си купих от тези книжарници една доста рядка книга на А. Кристи за 10 лв.(на сергиите ми искаха 20), две на Петър Бобев за общо 14 лв.(на сергиите ми искаха 20 за едната!) и трите тома на "Сблъсък" за 30 лв.(предполагам 60 лв. на сергиите). Не беше зле определено.
Иначе страхотно място е пазарът в Пловдив до пощата. Оттам съм си попълнил почти цялата колекция на Кинг дотук(около 60 книги) като май 2-3 пъти максимум съм плащал повече от 10 лв. за книга(14 лв. за "Торба с кости" и 12 лв. за "Всичко е съдбовно" и май са това). Още повече, че там не само Кинг върви на отлични цени. Днес например си взех едно невероятно издание на Властелина - и трите тома в една книга с твърди корици за 18 лв. Като я гледам, буквално не е била разлиствана. И още десетки други, но няма смисъл за разправям за тях сега.
Иначе аз специално си купих от тези книжарници една доста рядка книга на А. Кристи за 10 лв.(на сергиите ми искаха 20), две на Петър Бобев за общо 14 лв.(на сергиите ми искаха 20 за едната!) и трите тома на "Сблъсък" за 30 лв.(предполагам 60 лв. на сергиите). Не беше зле определено.
Иначе страхотно място е пазарът в Пловдив до пощата. Оттам съм си попълнил почти цялата колекция на Кинг дотук(около 60 книги) като май 2-3 пъти максимум съм плащал повече от 10 лв. за книга(14 лв. за "Торба с кости" и 12 лв. за "Всичко е съдбовно" и май са това). Още повече, че там не само Кинг върви на отлични цени. Днес например си взех едно невероятно издание на Властелина - и трите тома в една книга с твърди корици за 18 лв. Като я гледам, буквално не е била разлиствана. И още десетки други, но няма смисъл за разправям за тях сега.
Благодаря за информацията.
-
- Childe
- Регистриран: съб сеп 12, 2009 6:30 pm
Сега ми хрумна още едно яко място в София. Точно до спирката, до която е БАН(99% съм сигурен, че е "Плиска", но да не объркам някого), има една-две сергии. На първата цените са почти символични и има доста Кинг и не само. Или оттам, или от Пловдив си намерих "Отмъстителите" за 8.80 лв.
Нещо не те разбрах... Плиска,БАН е в центъра на София доколкото знамRadical axis написа:Сега ми хрумна още едно яко място в София. Точно до спирката, до която е БАН(99% съм сигурен, че е "Плиска", но да не объркам някого), има една-две сергии. На първата цените са почти символични и има доста Кинг и не само. Или оттам, или от Пловдив си намерих "Отмъстителите" за 8.80 лв.
Днес видях, че в "книжен пазар" продават Томинокърс доста изгодно.Аз я имам и не ми трябва, но ако някой я търси - да побърза, за да не я изпусне.
Най-вероятно е моята обява: 20лв. (нова книга)Buhlio написа:Днес видях, че в "книжен пазар" продават Томинокърс доста изгодно.Аз я имам и не ми трябва, но ако някой я търси - да побърза, за да не я изпусне.
Някой може ли да ми каже място, където продават стари книги на изгодни цени около мол София или Халите (освен Славейков, защото има доста противоречиви мнения за цените там, за жалост главно за високи цени :( )?
Някой би ли ме просветлил за книги на Кинг във Варна, защото днес ходих до книжния пазар, но нямаха Колорадеца. На едното място го продали миналата седмица, на другото онзи ден (егати късмета).
- Ангел без криле
- Childe
- Регистриран: вт юли 31, 2007 11:30 pm
Ето тук може да намериш изданията на Подпалвачката и Мъртвата зона от ИК Хермес и то на съвсем нормални цени, ако още ти трябват:welmud написа:...След като имам почти всичко излизало на български мога спокойно да заявя че по-редки книги от двете издания на 'Хермес' (Подпалвачката;Мъртвата Зона) едва ли има.Ей тия ако ми попаднат... обаче няма.
http://go.aukro.bg/listing.php/search?s ... gory=47254
Аз си купих "Маймуната" от този сайт и съм доволен.