Последно гледах...
Модератор: Ka-tet of 19
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
Последно гледах...
Реших да отворя такава тема, защото не е много рационално да отваряме теми за отделни филми. Изключения може да правим за наистина много стойностни и впечатляващи филми (въпреки че е много субективна преценката ).
Та...аз гледах "Чарли и шоколадовата фабрика". Много ми хареса, като изключим това, че вече четвърти ден постоянно ми се яде шоколад и щях да колабирам по време на филма от нужда веднага-да-ям-страшно-много-шоколад-и-ако-трябва-после-да-умра. А Джонката е просто КУЛТОВ!
Та...аз гледах "Чарли и шоколадовата фабрика". Много ми хареса, като изключим това, че вече четвърти ден постоянно ми се яде шоколад и щях да колабирам по време на филма от нужда веднага-да-ям-страшно-много-шоколад-и-ако-трябва-после-да-умра. А Джонката е просто КУЛТОВ!
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Контакти:
Филмчето не е чак толкова лошо според мен, имаше няколко весели момента, само че очаквах малко по дълъг конфликт между свекървишето и нейната свекърва - малко бой или поне още 5 мин. размяна на обиди.
Аз последно гледах Омагьосване. Тъпотийка и лиготийка, нямаше хубави мъже и особен хумор или нещо по-свежо.
Аз последно гледах Омагьосване. Тъпотийка и лиготийка, нямаше хубави мъже и особен хумор или нещо по-свежо.
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
-
- Devar-Toi
- Регистриран: вт сеп 13, 2005 6:28 pm
- Контакти:
- edenbeast
- Dan-Tete
- Регистриран: съб авг 20, 2005 10:08 pm
- Контакти:
Последно гледах House of Wax.
Имаше някои интересни моменти, но като цяло беше типичния американски horror от новата генерация. Толкова взеха да се повтарят нещата вече, че взеха да стават скучни. Ако става дума за ужаси, истината май е при азиатците, там все още се ескеприментира и се праваят некемоерсиални неща в този жанр. :re3a4ka:
Имаше някои интересни моменти, но като цяло беше типичния американски horror от новата генерация. Толкова взеха да се повтарят нещата вече, че взеха да стават скучни. Ако става дума за ужаси, истината май е при азиатците, там все още се ескеприментира и се праваят некемоерсиални неща в този жанр. :re3a4ka:
"Stay scared!"
Един докоментален! Еxtreme Engenering - The New York Sub Way
филм за Ню-Йоркското метро! много интересен беше! Сега ще строят чисто ново метро! Много по-дълбоко от сегашното с изцяло нови тунели, мотриси и ... абе, съвсем ново ще е! Иначе филма е за цялата история на метрото, включително и за това, как са се справили с атентатите от 11 Септември!
Хареса ми много!
филм за Ню-Йоркското метро! много интересен беше! Сега ще строят чисто ново метро! Много по-дълбоко от сегашното с изцяло нови тунели, мотриси и ... абе, съвсем ново ще е! Иначе филма е за цялата история на метрото, включително и за това, как са се справили с атентатите от 11 Септември!
Хареса ми много!
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Контакти:
-
- Devar-Toi
- Регистриран: вт сеп 13, 2005 6:28 pm
- Контакти: