Джо Хил

Напишете мнението си за прочетеното

Модератор: Ka-tet of 19

Отговори
Потребителски аватар
stihopletec
Breaker
Breaker
Регистриран: нед мар 12, 2006 3:51 am
Контакти:

Re: Джо Хил

Мнение от stihopletec » ср сеп 27, 2023 4:00 pm

Прочетох Носферату. Доста добра история. Много ми харесаха препратките към книгите на баща му, но ако не знаех този факт, книгата щеше също да ми хареса много. Следва Пожарникаря. Надявам се скоро да има и още книги на Джо Хил :)
За света може да си само един човек, но за един човек може да си света !
Лесно е да умреш за човек, който си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото си заслужава да живееш !
Почувствайте кога сте свършили и оставете четката или молива.Останалото е само живот. (Стивън Кинг)

Ich_Will_
Breaker
Breaker
Регистриран: вт сеп 17, 2013 12:46 pm

Мнение от Ich_Will_ » нед яну 14, 2024 6:25 pm

aaa, имаш ли информация за Full Throttle? Ще я дочакаме ли изобщо на български? Аз ги питах последно на Панаира през пролетта, не можаха да ми кажат конкретна дата. Преди малко погледнах на сайта, книгите му изобщо не са сред каталога им в раздел трилъри.
Изображение

aaa
Childe
Childe
Регистриран: пет май 20, 2011 8:34 pm

Мнение от aaa » чет яну 18, 2024 4:54 pm

След информацията от март или април, че книгата е с готова корица( одобре на.) и е дадена за печат, ще излезе до 2 седмици, на писмата, които им писах следва пълно игнориране- отговор няма. Издадоха може би 6 книги оттогава. Всичко е мистерия.

Ich_Will_
Breaker
Breaker
Регистриран: вт сеп 17, 2013 12:46 pm

Мнение от Ich_Will_ » вт ное 12, 2024 6:56 pm

deadface написа:
нед окт 06, 2019 1:04 pm
И според мен "Носферату" напомня най-много на Кинг.

Новият сборник на Джо Хил Full Throttle: Stories, който включва 13 истории, две от които в съавторство с Кинг (Full Throttle и In The Tall Grass), ще бъде издаден скоро на български от Ибис.
За пенсионирането ми може и да излезе :tooth:
Изображение

Потребителски аватар
Key
Guardian Of The Beams
Guardian Of The Beams
Регистриран: нед ное 24, 2013 6:25 pm

Мнение от Key » вт ное 12, 2024 8:14 pm

И аз тези дни си мислех за този сборник(нали чета сега новият сборник на баща му),вече от няколко години излиза....още не е отлежал сигурно.

Отговори